Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı kadrosuna genç bir yıldızı daha kattı. Rusya Ligi takımlarından Uralochka Ecatherinburg’un yetenekli oyuncusu Darııa Ostrovskaya yeşil-beyazlı ekiple bir yıllık sözleşme imzaladı. Gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ve Antrenör Süleyman Bozkan katıldı. İmza töreninde ilk olarak konuşan Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu takıma fayda sağlayacağına inandıkları bir oyuncuyla sözleşme imzaladıklarını belirterek, “Bilindiği üzere daha önce yine Uralochka Ecatherinburg forması giyen Channon Thompson ile sözleşme imzalamıştık. Yine aynı takımda görev almış Darııa Ostrovskaya’yu kadromuza kattık. Kendisi takımımızın ikinci yabancı oyuncusu oldu. Hem kendisi hem de kulübümüz için hayırlı olsun” dedi. Genç ve yetenekli oyuncuları kadrolarına katmaya devam ettiklerini ifade eden Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ise Ostrovskaya’nın takımlarına önemli katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi. Transferde sadece bu yılı düşünmediklerinin altını çizen Çalışkan, “Teknik heyetimizin de raporu doğrultusunda geçtiğimiz yıldan bu yana takip ettiğimiz oyuncuyu kadromuza kattık. Kendisi dört yıldır Uralochka takımında forma giyiyor. Son iki yıldır A Takımda yer aldı. Kendisi buraya kalıcı olmak için geldi. oyuncuya başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

DÖRT YILDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI

Manisa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Süleyman Bozkan ise dört yıllık bir mazisi olan voleybol takımında önemli adımlar atıldığını belirterek, “Türkiye genelinde özellikle voleybol camiasında kulübümüz attığı adımlarla takdir edilir hale geldi. Gelecek adına umutluyuz. Bu çerçevede bize gelecekte de fayda sağlayacak oyuncuları kadromuza katıyoruz. Ben yeni transferimizin hem Manisa’ya hem de kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MANİSA’DA KENDİMİ KANITLAMAK İSTİYORUM

Voleybola Uralochka Ecatherinburg alt yapısında başladığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni transferi Ostrovskaya, heyecanlı olduğunu belirterek, “Bu benim voleybolda ilk transferim. Benim için önemli bir durum. Gelmeden önce Manisa ve takımla ilgili olumlu bilgiler aldım. Ben hedefleri olan bir oyuncuyum. Manisa’da kendimi kanıtlamak ve şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Burada elde edeceğimiz başarıların benim kariyerime de olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Umarım burada hedeflerime bir adım daha yaklaşırım” diye konuştu. Genç oyuncu konuşmasının ardından kendisini bir yıllığına Manisa Büyükşehir Belediyespor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

 

Editör: TE Bilişim