Manisaspor'da sular durulmuyor. Olaylı geçen Manisaspor kongresinde Mevcut Başkan Abdullah Mergen'in karşısına Orkun Şıktaşlı çıkmıştı.  yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle Kongre 25 Haziran Cumartesi tarihine ertelenmişti. Kongreye sayılı günler kala Şıktaşlı aday olamayacağını duyurdu. 

YENİ ADAYIMIZ BELİRLENECEKTİR  
Şıktaşlı, yaptığı yazılı açıklamada kulüp üyeliğinden çıkarıldığı için aday olamayacağını duyurdu. Şıktaşlı'nın açıklaması şöyle; 
"Yaşadığımız Manisaspor genel kurulu sürecinde aday olmamın ihtimaline karşın, bundan 3 hafta önce Kasım tarihli kulüp üyeliğinden çıkarılmış bulunmaktayım.Yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde, geçtiğimiz Cumartesi yeni yazdığı üyelere de kendini kabul ettirememiş olan er meydanından kaçan, ayak oyunlarıyla varlığını devam ettirmeye çalışan bu yapının karşısında adaylığım engellenmiş durumdadır.Geçmişte, yönetime girecek üye olmayanın üye yapıldığı, geleneği olan yapıda, bu durum içler acısıdır. Ve bu nedenle şehrimizin markası Manisaspor'un adaysız kalmaması zorunludur. Önümüzdeki günlerin sayılı olduğu bu acil durum karşısında arkadaşlarım hızlıca toplanıp, önümüzdeki birkaç saat içerisinde adayımızı belirleyeceklerdir. Ve hep birlikte Manisaspor'un layık olduğu ahlaklı ve örnek yöneticilerine kavuşturacaklardır.Bugüne kadar desteğini esirgemeyen şehrimizin önde gelenlerine, sivil toplum kuruluşlarına hemşerilerime ve çok ama çok büyük Manisaspor camiasına teşekkür eder, yeni adayımızla yolumuza devam edeceğimizi kamuoyuna bildiririm"
Haber:Mustafa Tatlı
Editör: TE Bilişim