Manisaspor ve Denizlispor’un kaybetmesi, Bucaspor’un da Giresun’da takılması sonrasında umutlanan Orduspor, düşme hattının bir basamak üzerindeki Bucaspor’un 9 puan gerisinde. Onlar için sanki lig yeniden başlamış gibi. Ancak Bucaspor’un sadece 3 puan gerisinde yer alan Manisaspor’da ise olumsuz bir hava var

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle transfer yapamayan, devre arasında kadrosunun tamamı dağılan Orduspor, genç takım kadrosuyla biraz olsun kıpırdadı. Geçtiğimiz hafta Adanaspor beraberliğinin ardından bu hafta da şampiyonluğa oynayan Antalyaspor’u deplasmanda 2-1 yenen gençler, camiayı kurtuluş için umutlandırdı. Liseli gençlerden oluşan kadrosuyla büyük işler başaran ve oynadığı futbolla umut veren Mor-Beyazlılar, Manisaspor ve Denizlispor’un yenildiği ve Bucaspor’un da puan kaybettiği haftada sanki lige yeni başlıyormuşçasına bembeyaz bir sayfa açtı. Sahada basmadık yer bırakmayan gençlerin bu özverili mücadelesi kenti ayağa kaldırdı.

ORDU’DAN DAHA İYİ KADROMUZ VE İMKANLARIMIZ VAR

Küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Orduspor’un düşme hattının üzerindeki Bucaspor ile arasındaki puan farkı 9’a indi. Manisaspor ve Denizlispor ile arasındaki puan farkını 6’ya indiren Mor-Beyazlılar, bunca imkansızlıklara rağmen lige sımsıkı tutundu. Kayserispor deplasmanında öne geçtiği maçtan puansız ayrılan ve son 4 lig maçından puan çıkaramayan Tarzan’da ise hava oldukça kötü. Bu kara ve olumsuz tablonun bir an önce değişmesi gerekiyor. Unutulmamalı ki Manisaspor, kadro kalitesi olarak Orduspor’dan çok daha iyi bir takım. 5-0 yendiğimiz Bucaspor ile aramızda sadece 1 galibiyet farkı var. 3 puanlı sistemde bu köprünün altından daha çok su akar. Bir an önce hatalarımızdan ders alıp Adanaspor maçında çıkışımızı başlatmalıyız!..

Editör: TE Bilişim