Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen gündemin her alanına dair açıklamalarda bulundu. Teşvik primi iddialarından ötürü kadro dışı bırakılan İsmail Haktan'ın durumunu ve şehrin tepkisini anlatan Mergen, transfer için de açıklama yaptı. İşte o açıklama:
"BİZLERİ BU OLAYLAR ÇOK ÜZDÜ"
Teşvik primi iddiasının Etik Kurulu'nda olduğunu belirten Mergen: "Süreç TFF Etik Kurulunda, şu anda bizim takımda sözleşmesi bulunan İsmail Haktan Odabaşı'nın teşvik primi iddiasında ismi geçiyor. Etik Kurulu konuyla ilgili adı geçen herkesi davet edecek. Bizleri bu olaylar çok üzdü. Bizleri asıl üzen futbolculara ağabey olarak örnek olacak kişilerin bu işin içinde olması" dedi.
"MANİSASPOR HELAL YOLDAN ASLA ŞAŞMAZ"
Kulübün bu olaydan zararsız çıkacağını belirten Mergen: "Manisaspor'un ceza alması söz konusu olamaz. Biz köklü bir camiayız. 3 yıllık başkanlık sürecimde, gece- gündüz çalışıyoruz. Görevimizi şerefimizle yapıyoruz. Manisaspor helal yoldan asla şaşmaz. Manisaspor'un tarihinde hiçbir kirlilik yoktur. Düşersek de kalkarsak da adam gibi yaparız" dedi.
"NE YAPMAMIZ GEREKTİĞİNE BAKACAĞIZ"
İsmail Haktan'ın geleceği için Etik Kurulu'nun kararını bekleyeceklerini anlatan Başkan: "İsmail Haktan geçen sezon Manisaspor'a çok ciddi katkılar sağladı. Bizim ligde tutunmamızda önemli etkisi oldu. Ben onun haram paraya tevessül edeceğini düşünmüyorum. Orada bulunması büyük bir talihsizlik. Duyunca kızdım ve üzüldüm. Bizimle 2 yıl sözleşmesi bulunuyor, Etik Kurulu onları davet edecek ve bizlerde ne yapmamız gerektiğine bakacağız" dedi.
"ZAHİT FINDIK'LA ANLAŞMA SAĞLADIK"
Transferleri hızlıca bitirip, hazırlık maçlarına yetişmesini istediğini söyleyen Mergen: "Liglere 4 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Meye ve Atiemwen geldi. Zahit Fındık ile de anlaşma sağladık. İlk etap ve ikinci etap kamp çalışmalarında hazırlık maçları yapacağız" dedi.
"TARAFTARIN HEPSİNİN TEPKİSİNİN OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"
Şehrin teşvik primi iddialarına büyük tepki vermediğini düşündüğünü belirten Mergen:  "Manisa'da doğumuş büyümüş bir insanım. Taraftarın hepsinin tepkisinin olduğunu düşünmüyorum. Tepkiler belli kişiler tarafından yaptırılıyor. Medyada abartıldığı gibi ciddi sorunlarımız yok" dedi. (Radyospor)
Editör: TE Bilişim