MUSTAFA TATLI
Grandmedical Manisaspor, pazar günü saat 15:30’da Altınordu’yu konuk edecek. Ligde son üç haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik çıkaran ancak buna rağmen puantaj olarak bulunduğu konumdan çıkamayan Siyah-Beyazlılar, bu maçı da kazanıp, yakaladığı iyi seriyi sürdürmek istiyor. Hedef, puanı 11 yaparak, yukarıdaki grupla aradaki puan farkını kapatmak. Axel Meye, sarı kart cezalısı olduğu için maçtaki yerini alamayacak.
ALTINORDU BU KEZ KAÇMASIN
TFF 1. Lig’de Altınordu ile oynadığı 4 maçtan sadece 1 beraberlik çıkarıp, 3 maçtan da mağlup ayrılan Manisaspor, bu kez şansızlığına son vermek istiyor. İki takımın, bugüne dek oynadığı 23 maçta Manisaspor’un 8 galibiyeti bulunurken, Altınordu’nun 10 galibiyeti bulunuyor. 5 maç ise berabere bitti. Manisa’da oynanan 4 maçı Siyah-Beyazlılar alırken, 5 maçı İzmir ekibi aldı. 2 maç eşitlikle noktalandı.
MAÇI ERKAN ENGİN YÖNETECEK
Karşılaşmayı Sakarya bölgesi hakemi Erkan Engin yönetecek. Engin, geçen sezon Manisaspor’un, deplasmanda Denizlispor’u 2-1 yendiği maçın hakemiydi. Adana Demirspor maçında kapalı alt tribünde bulunan taraftarlar, cezalı olduğu için bu maça giremeyecekler. Maçın bilet fiyatı 3 TL olarak belirlenmişti.
 
Editör: TE Bilişim