ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Spor Genel Müdürlüğü, futbolseverler tarafından eleştiri alan Olimpiyat Sahası’na yatırım sözü verdi. Geçtiğimiz günlerde Manisa’ya gelen heyet, sahanın tartan pist ve çim saha yapılması hususunda İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a söz verdi. Yatırımla ilgili resmi prosedürler tamamlandıktan sonra çalışmalar başlayacak.

1-2 MİLYON TL’YE MAL OLABİLİR

İl Müdürü Dr. Savaş Duman, önümüzdeki günlerde yatırımla ilgili yeniden bir keşif yapılacağını belirterek, “Hem atletizme hem futbola hitap edecek güzel bir projeye imza atıyoruz. Son keşif sonrası maliyet ve bütçe belirlenecek. Tahminen 1.5-2 milyon arası bir rakama mal olacak. Bir aksilik olmazsa bu yatırımı 2016 yılında gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

YUNUSEMRE BELEDİYESİ DESTEK VERECEK

Giriş kısmında yer alan botanik bahçesinin Yunusemre Belediyesi’ne ait olduğunun altını çizen Duman, bu proje için Yunusemre Belediyesi ile koordineli çalışacaklarını kaydederek, “Sentetik zemini kaldırıp çim yapacağız. Ama çim saha her zaman bakım ister. Burayı Yunusemre Belediyesi istiyor. Sahayı belediyeye devretme olasılığımız da masada. O bölgenin daha cazip hale getirilmesi için Yunusemre Belediyesi’nin de desteğine ihtiyacımız olacak” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim