Hakan Agar- Yavaş başladığı ligde vites arttırarak art arda 4 hafta gol dahi yemeden galibiyetlere ulaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor, haftasonu oynayacağı Ofspor maçının hazırlıklarına başladı. Levent Devrim yönetiminde idmanlarını sürdüren Belediye'de hedef seriyi 5'e uzatmak olacak. Manisa Büyükşehir Belediyespor'a 2015-2016 sezonunun devre arasında Adanaspor'dan gelen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Olcay Turhan, bu sezonki performanslarını değerlendirdi. Bu takımda 3. sezonunu yaşayan Olcay, bu sene mutlu sona ulaşacaklarını belirtti. 
"GEÇTİĞİMİZ SENELERDEN DAHA FARKLIYIZ"
Haftalar geçtikçe performanslarını arttırdıklarını belirten Olcay: "Geçtiğimiz hafta Yeni Altındağ Belediyespor'u mağlup ederek serimizi uzattığımız için çok mutluyuz. Bu sene geçtiğimiz senelerden daha farklıyız, daha kontrollü oynuyoruz. Her hafta üzerine koyarak sezona devam ediyoruz. Bu yıl oynadığımız rakiplerde de bizim ciddi şekilde zorlayan bir ekip olduğunu düşünmüyorum. Şu ana kadar oynadığımız maçların hepsinden galibiyetle ayrılma şansımız vardı ancak golleri atamadık. Son haftalarda hem savunma anlamında hem de hücum alanında ritim bulduğumuz için galibiyetler daha rahat geliyor. Bu ligin kalitesinin üzerinde ayaklara sahibiz ve bunu da puan tablosuna yavaş yavaş yansıtmaya başladık." dedi.
"OYUNUMUZU SEYİRCİMİZ KARŞISINDA DA GÖSTERECEĞİZ"
Takımın haftasonu oynayacağı Ofspor maçından bahseden Olcay: "İyi bir seri yakalayınca özgüven olarak daha üst düzeyde oluyorsunuz ve maçlara farklı bir gözle bakıyorsunuz. Şuan takım olarak geçen sezon yakaladığımız seridekinden daha iyi bir oyun sergiliyoruz. Bu hafta şu ana kadar karşılaşacağımız en güçlü ekip olan Ofspor'la karşılaşacağız. Puan tablosundaki konumuyla da hemen dibimizde olan bir ekip ancak biz kendimizden eminiz. İnşallah geçtiğimiz haftalarda oynadığımız oyunu seyircimiz karşımızda da göstereceğiz ve galibiyete ulaşacağız." dedi. 
"HOCAMIN KARARINA SAYGILIYIM"
Bu sezon geçtiğimiz sezonlarda olduğu kadar süre alamamasının kendisi için problem yaratmadığını belirten Olcay: "Ben elbette takımımda daha çok rol üstlenen, takımıma daha çok katkı veren bir oyuncuyum. Geçtiğimiz sezonlarda da bu rolde başarılı performanslar gösterdiğimi düşünüyorum. Ancak bu sezon hocam beni biraz daha hamle oyuncusu olarak oyuna sonradan dahil ediyor. Elbette 29 yaşında ve hedefli bir oyuncu olarak daha çok süreler almak istiyorum ancak hocamın da kararlarına saygılıyım. Ben bana verilen sürede elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ve takımımın bu serisine katkıda bulunuyorsam ne mutlu bana. Kısıtlı sürelerde de takımıma katkı yapıp, ilk 11'e yeniden girmeyi bileğimin hakkıyla hak etmek istiyorum. Dediğim gibi kimi ne kadar oynatacağı hocamın kararı ve buna sonuna kadar saygılıyım. Kendimi her an oyuna katkı yapmak üzere hazır tutuyorum. İnşallah bu sezonun sonunda yıllardır hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız. Manisa seyircisini Ofspor maçında bizi desteklemeye davet ediyorum." dedi. 
Editör: TE Bilişim