ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Türkiye liglerinin deneyimli teknik adamlarından Levent Eriş, sürekli saha dışı konularıyla gündeme geliyor. Silivrispor deplasmanında yaşanan olaylar, “Eriş’le bu olaylar ne zaman son bulacak?” dedirtiyor.

MANİSASPOR TARAFTARLARI İLE ATIŞMIŞTI
Adanaspor’da çalıştığı 2012-2013 sezonundaManisaspor maçının ardından Manisasportaraftarlarıyla sözlü tartışmaya giren Eriş, çıkan olaylar sonrasında, “Manisaspor camiasındaki bu taraftar kitlesine yazıklar olsun. İçimden çok kötü şeyler geçiyor. Hakkımı helal etmiyorum. Terbiyemi ve saygımı bozmak istemiyorum” açıklamasını yapmıştı. Daha sonra yolu Manisa Büyükşehir Belediyespor’la kesişen Eriş, geçen sezon 4-0 kaybedilen Bodrumspordeplasmanında da olayların odak noktası olmuştu. Maç boyunca Bodrumsporlu taraftarlar ve yöneticilerle tartışan Eriş, maçtan sonra Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ile Bodrumsporlu bir taraftardan şikayetçi olmuştu. Eriş yaptığı açıklamada, “35 yıldır futbolun içindeyim, Bodrum’da gördüğümüz muameleyi Cizre’de, Diyarbakır’da görmedim” demişti.

KAMPTA DA KARAGÜMRÜKLÜLER İLE KAVGA ETMİŞTİ
Bu sezon Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Karagümrük arasında Kartepe'de oynanan hazırlık maçı da olaylara sahne olmuştu. Son derece gergin geçen ve Belediyespor'un 3-1 galibiyeti ile sona eren maçın ardından otel önünde çıkan tartışmada teknik direktör Levent Eriş darp edilmişti. Çıkan tartışmada Karagümrük malzemecisinin Eriş'e sandalye ile saldırdığı kaydedilirken, her iki takım oyuncularının kavgaya dahil olmasıyla olaylar büyümüş, jandarmanın devreye girmesiyle kavga daha da büyümeden önlenmiş, Karagümrük takımı, olay sonrası otelden ayrılmıştı. Ayrıca Eriş, kampta bazı Kastamonu 1966 futbolcuları ile asansörde tartışma yaşamış, olayı her iki takım oyuncularına da yansıtmıştı.

SİLİVRİSPORLU TARAFTARLARIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ
Teknik Direktör Levent Eriş’in başrolde oynadığı olaylar silsilesi Silivrispordeplasmanında da devam etti. Maç boyunca Silivri taraftarlarının tepkisini çeken Eriş, tepkilerin odak noktasıydı. Çıkan olaylarda tribünlerden atılan cam şişe, Sportif Direktör Bülent Ataman’ın başına isabet etti.

 
Editör: TE Bilişim