Hakan Agar- Türkiye 3. Lig 1.Grup'a ilk 3 haftada galibiyet alamayarak başlayan ancak ardından gelen maçta gol dahi yemeden 12 puan toplayan Manisa Büyükşehir Belediyespor hızını almış görünüyor. Sırasıyla Erzin Belediyespor'u 2-0, Düzcespor'u 4-0, Çanakkale Dardanelspor'u 1-0 ve son olarak Y. Altındağ Belediyespor'u 2-0'la geçen Belediye, ligin zirvesine de kuruldu. Kemerspor'un haftayı mağlubiyetle kapatmasıyla beraber 14 puanla liderliğe oturan Manisa BŞBS'nin önündeyse şimdi zorlu Ofspor mücadelesi var. Kendisinin hemen 1 puan arkasındaki Ofspor'u evinde ağırlayacak olan Belediye, alacağı galibiyetle liderliğini pekiştirmek istiyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un sezon başında Göztepe'den kiraladığı genç yetenek İsmail Köse, bu hafta oynayacakları Ofspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

"İYİ OYUNUMUZU SAHAYA YANSITTIK"

İyi bir form grafiği yakaladıklarını belirten İsmail: "İlk haftalarda da sahada aynı oyun vardı ancak istediğimiz sonuçlara ulaşamamış, tüm Manisa'yı üzmüştük. Son 4 haftadaysa oyunumuzu daha da yukarıya çekerek istediğimiz sonuçlara ulaşmayı başardık. Bu hafta da Yeni Altındağ Belediyespor karşısında iyi performansımızı sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık ancak bu maçı artık arkamızda bırakıyoruz. Hedefimiz bu performansı sezonun tamamına yaymak olacak." dedi. 

"3 PUANA YAKIN OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM"

Ofspor maçıyla ilgili konuşan İsmail: "Ofspor ligimizin en zorlu takımlarından birisi, lig tablosunda bulunduğu konum açısından da bunu görebiliyoruz. Biz sezona maçtan maça bakarak devam edeceğiz ve her haftamız bizim için final, bu maçın da bizim gözümüzde bir final olduğunu söyleyebilirim. Her hafta sahaya yansıtmaya çalıştığımız oyunu, evimizde Ofspor karşısında da gösterdiğimiz takdirde 3 puana yakın olan tarafın biz olduğumuzu düşünüyorum." dedi.

"HEDEF ŞAMPİYONLUK"

Kendi performansına da değinen İsmail: "Ben buraya şampiyonluk hedefi olan bir takım olduğu için geldim. İleri hatta benden goller beklendiğini biliyorum. Şu ana kadar tek gol atabildim ancak performansımın iyi olduğunu sadece bu alanda geri kaldığımı düşünüyorum. Takımım kazandığı sürece ve ben yeterli performansı sahaya koyduğumda gol atıp atmamamın bir önemi yok. Bu bir takım oyunu ve ben takımımın ortaya koyduğu oyundan dolayı çok memnunum. İnşallah bu takım kimyasını daha da pekiştirerek sezon ilerledikçe daha da iyi oynayacağız ve sezon sonu mutlu sona ulaşacağız." şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim