ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, Zara Belediyespor karşısında alınan 0-0’lık beraberliğin hayal kırıklığını yaşıyor. Başkan Ergün,  sahadan daha çok mücadele edenin mutlu ayrıldığını belirterek, bundan sonrası için takıma gözdağı verdi.

“İŞİ HAKEME BIRAKMAMALIYDIK”

Play-Off yarışında önemli iki puan bıraktıklarını belirten Başkan Ergün, “Sahada kim daha çok koştuysa kim daha çok mücadele ettiyse o mutlu oldu. Biz iki puan kaybettik. Bu özeleştiri olarak algılanabilir. Semih’in sayılmayan golünde görüntülerden net görünmüyor ama o tarafta oturan arkadaşlarımız pozisyonun ofsayt olmadığını söylüyor ancak iş işten geçti. İşi hakeme bırakmadan bitirmeliydik. Biz içerdeki tüm maçlarımızı kazanmalıyız. Zara Belediyespor 10 tane transfer yapmış, kadrosunu güçlendirmiş, son haftalarda formda bir takım olmuş olabilir. Ama Play-Off’u hedefliyorsak içerde herkesi yenmemiz lazım. Hocamız geçen haftaki mağlubiyetten sonra bu maçta oynamayan oyunculara da şans verdi. ‘Alın size forma işte!’ dedi. O arkadaşlar da formayı almak için bence hiçbir şey yapmadılar. Play-Off’u ligin son maçına kadar kovalayacağız” dedi.

“KAZANMA HIRSI VE İSYANINI GÖREMİYORUZ”

Başkan Ergün, Zara maçında hayal kırıklığı yaşadığını ifade ederek, “Kötü oynayabiliriz. Her takımın başına gelebilir. Puanlar içerde kaybedilebilir ama bazen kazanma hırsı ve isyanı lazım. Rakip kaleci 4 dakikada aut kullanıyor da herkes izliyorsa, rakip oyuncu yere yattığında hep birlikte hakeme gidip de ‘haydi hocam’ denmiyorsa, 70. dakikada korner atılıyorken, köşe gönderine yürüyerek gidiliyorsa, benim isyanım bunadır. Bu tablo beni üzüyor. Bu beni üzdüğü kadar yöneticilerimizi, hocamızı ve Cengiz Başkanımıza da üzüyor. Yoksa takımımıza güveniyoruz. Yomra maçında suyun içinde üç kişinin topa atladığı, Derince maçında rakibin iyi oyununa en iyi şekilde karşılık verildiği mücadeleyi göremiyoruz. İyi oynayıp kaybedebilirsin ama mücadele etmezsen, yumurta kapıya sıkıştığı anda mücadele etmeye başlarsan puanları kaybedersin” diye konuştu.

‘BURASI MÜMİN ÖZKASAP’ DİYECEKSİN!

Cenk Ergün son olarak sözlerini şöyle noktaladı: “Üzerimizde ölü toprağı var ama bu toprağı atabilecek potansiyelimiz var. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza inanıyoruz. Futbolcu kardeşlerimizin kadercilikten kurtulup, nasıl olsa hallederiz mantığından kurtulup rakip bir koşuyorsa iki koşmalarına ihtiyacımız var. Kim olursa olsun kendi sahamızda oynadığımızı rakibe hissettirmek zorundayız. ‘Burası Mümin Özkasap’ diyeceksin ve hissettireceksin. Biz nasıl protokolde isyan ediyorsak futbolcu kardeşlerimiz de sahadaki duruma isyan etmeliler. Yönetim olarak kendimize de bakmamız lazım. Hata da yapabiliriz. Bu şekilde devam ederse ödülün olduğu yerde ceza da helaldir.”

 

Editör: TE Bilişim