Manisaspor evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 yenilip fırsat teperken Manisaspor’un efsane teknik adamlarından biri olan Levent Eriş de maçı izleyenler arasındaydı. Teknik direktörlerden Kemal Kılıç ile birlikte maçı izleyen Eriş, tanıdıklarıyla hasret giderdi. Bucaspor ile anlaştığı iddia edilen tecrübeli teknik adamın uzun bir aradan sonra Manisaspor maçına gelmesi şaşkınlıkla karşılandı. 

GÜRCAN VE MERGEN BAŞ BAŞA
Karşılaşmayı AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen birlikte izledi. İkilinin siyah gözlük ve siyah takım elbise ve beyaz gömlek giyerek protokoldeki yerini alması dikkat çekerken, maç sonunda Mergen’in protokolden ayrıldığı gözlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ın son düdük sonrasında oldukça üzgün olduğu gözlendi.

MİKİC’İN YERİNE MUHAMMET SERCAN
Öte yandan Teknik Direktör Taner Taşkın, sarı kart cezalısı Mikic’in yerine Muhammet Sercan’a görev verirken, orta sahayı Metin, Yusuf ve Hakan Barış’a teslim etti. Subasic hücumda bekleneni veremezken, sakatlıktan kurtulan Şaban Genişyürek ikinci yarıda şans buldu. Kanatta görev alan Gökhan Sazdağı da Orduspor maçının aksine beklenenin çok altında kaldı.

Editör: TE Bilişim