Kamp çalışmalarını noktalayan Manisa Büyükşehir Belediyespor'un gösterdiği performans teknik heyet ve yönetimi memnun bırakmıştı. Hazırlık maçlarında güçlü rakiplerle oynayan Belediye, oynadığı oyunla sezon için umut vermişti. Takımın 1.5 sezondur üyesi olan ve tekniğiyle takımının hücumda itici gücü olan tecrübeli oyuncu Olcay Turhan, önümüzdeki sezon için açıklamalarda bulundu. İşte o özel açıklamalar: 

"LİGİ ZİRVEDE BİTİRMEYİ ARZULUYORUZ"
Geçen sezonu ve önlerindeki sezonu değerlendiren Olcay: "Geçen sene harika bir seriyle Play-Off'a girmeyi başarmıştık ancak sonunu getirmek kısmet olmadı. Play-Off öncesinde verilen ara bizim ritmimizi biraz bozdu. Biz ligin bitiminde en iyi durumda olan takımdık ancak ara verilen süre rakip takımların form tutmasına zaman tanıdı. Geçen sezon da iyi bir takımdık ve son haftalarda bunu gösterdik. Sezonun sonuyla beraber hocamızın da kalmasıyla oynayacağımız oyuna yatkınlığımız daha yüksek. Takım iskeletinin tutulması önemliydi. Yönetimin zaten arkamızdaki desteği ortada. Bu sene geçen sezonun üzerine çıkıp, ligi zirvede bitirmeyi arzuluyoruz." dedi.
"HEDEFİ OLAN, KALİTELİ İSİMLER ALINDI"
İyi bir takım kurulduğunu belirten Olcay: "Transferde takımımıza birçok oyuncu katılmasına karşın bir kimya problemimiz yok. Kaliteli ayaklar geldi zaten takımımıza, hedefi olan ve performans olarak bize katkı verebilecek isimler var. Uzun süredir kamptaydık. Fiziksel olarak üzerimizde biraz yorgunluk olduğunu söyleyebilirim. Hazırlık maçlarında zorlu rakiplerle oynamak bizim sistemimiz ve beraber oynama yatkınlığımızı arttırdı. Şimdi Manisa'da başlayacağımız çalışmalarla beraber artık lig temposuna gireceğiz." dedi.
"TEK AMACIMIZ KUPAYI KALDIRMAK"
Taraftara seslenen ve sezonun sonunda kupa kaldırmak istediklerini belirten Olcay Turhan: "Manisa'da iyi bir taraftar kitlesi yarattığımızı düşünüyorum. Burada kulüp olarak çok kısa zamandır profesyoneliz. Buna karşın lig çevresinde takımımıza, tesislerimize ve imkanlarımıza bakılınca bu ligi hak etmiyoruz. Bu takım 3. Lig'e çıktığından beri bir üst ligi hedefliyor. Ben bu senenin geçen sezondan ileride geçeceğine inanıyorum. Artık arkamızda maçlarımıza gelen kemik bir taraftarımızın da olması bize güç verecektir. İnşallah sezon başında yaptığımız bu zor çalışmaların meyvesini lig başlayınca alacağız. Belki çok klişe olacak ancak sanırım o sene, bu sene olacak. Şampiyonluk kupasını kaldırmak için istediğimiz, arzumuz çok yüksek. Takımımızı destekleyenlerin de gücüyle inşallah bu seneyi bir kupayla kaldırıp, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u kulüp olarak hak ettiği lige çıkartmak tek amacımız." dedi. Hakan Agar
Editör: TE Bilişim