Menajerler kanalıyla teklif alan Teknik Direktör Levent Eriş, bu oyuncunun transferine onay vermedi. Sağ beke Kaan Aşnaz ile Ertuğrul Sancaktutan’ı monte eden tecrübeli teknik adamın bu öneriye teşekkür ederek olumsuz yanıt verdiği kaydedildi. Geçmiş kariyeri parlak olan Onur Kalafat, Manisaspor’da 8 maç görev almış ve fazla forma şansı bulamadığı için yolları ayırmıştı. 

ÇİFT FORVETLE SALDIRACAKLAR 

Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyespor, pazar günü konuk edeceği Derincespor maçına mutlak üç puan parolasıyla hazırlanıyor. Hazırlıklarını Uncubozköy tesislerinde yaptığı idmanla sürdüren Yeşil-Beyazlılar, çift forvetle galibiyete uzanmak istiyor. Teknik Direktör Levent Eriş, hücum hattında Mustafa Tiryaki ile İsmail Düzgün ikilisini sahaya sürecek. Dar alan oyununda bunun sinyalini veren deneyimli teknik adam, taraftarlara keyifli bir oyun izlettirmeye hazırlandıklarını kaydetti. 

“HEDEFİMİZ 2’DE 2” 

Eriş, iç sahada tüm maçları kazanmaya odaklandıklarını belirterek, “Yomra maçından sonra bu maçı da kazanacak güçteyiz. Her geçen gün daha iyi konuma geliyoruz. Derincespor’u yenerek evimizde ikide iki yapmak istiyoruz” diye konuştu. 

“KAAN’IN PERFORMANSINDAN MEMNUNUM” 

Manisaspor’dan kiralık gelen Kaan Aşnaz’ın sağ bekte oynatılması ve performansının sorulması üzerine Eriş, “Taner hoca bu oyuncuyu bana teklif etmişti. İyi referanslar aldık. Gelişime açık bir oyuncu. İyi de bir hazırlık dönemi geçirdi. Yomra maçında da sağ bek oynattım. Kaan’ın performansından memnunum. Gelişime açık bir oyuncu” dedi. 

AVCIBAY’IN YERİNE KURŞUNLU 

Öte yandan gribal enfeksiyon geçiren İlker Avcıbay ile sakatlığı bulunan Aydın Bağ, dar alan oyununa katılamazken, kaleyi Türk futbolunda bir döneme damgasını vuran Ramazan Kurşunlu korudu. Eriş, yaptığı başarılı kurtarışlarla dikkat çeken yardımcı antrenör Kurşunlu’ya “Sana ekstra bir lisans çıkaralım” esprisinde bulundu.

Editör: TE Bilişim