“Akgünspor’a para ve malzeme yardımında bulunduk!..”

Başkan Kılıç Kaya, “Yunusemre Belediyesi olarak tüm amatör spor kulüplerine yardımda bulunduğumuz gibi Akgünspor’a da para ve malzeme yardımında bulunduk. İddia tamamen asılsızdır. Yunusemre Belediyesi yaptığı yardımda hiçbir amatör spor kulübüne ayrımcılık yapmamıştır” dedi

Yunusemre Belediyespor’un geçtiğimiz hafta sonunda son dakika golleriyle 2-1 yendiği Akgünspor karşılaşmasının sonrasında Akgünspor Antrenörü Ediz Değişik, maçı izleyen Yunusemre Belediyespor Başkanı Kılıç Kaya’ya hakemin baskı altına alındığını belirterek kendilerine para yardımının yapılmadığını iddia etmişti. O iddiaları Kılıç Kaya’ya sorduk. Başkan Kaya, Ediz Değişik’in başka amaçlar uğruna uydurma bir tepki gösterdiğini söyledi.

KAYA: “HİÇBİR KULÜBE AYRIMCILIK YAPMADIK”

Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Kılıç Kaya, “Yunusemre Belediyespor ve Akgünspor maçında talihsiz bir olay yaşandı. Maçın sonlarında Akgünspor Antrenörü Ediz Değişik, şahsım adına bir tepki gösterdi. Maçta Ediz Değişik, ben ve beraberimdekilerin hakemi baskı altına aldığını ve amatör spor kulüplerine yardım yapılırken Akgünspor’a yardımın yapılmadığını iddia etti. Akgünspor Anterenörü maç için değil de başka amaçlar uğruna tepki gösterdiği gözle görülüyordu. Maç sonrası öfkesini kontrol edemeyip doğru olmayan uydurma sözlerle tepki gösterdi. Maçta hakemi baskı altına alacak ne söz ne de davranışta bulunduk. Ayrıca Yunusemre Belediyesi olarak tüm amatör spor kulüplerine yardımda bulunduğumuz gibi Akgünspor’a da para ve malzeme yardımında bulunduk. İddia tamamen asılsızdır. Yunusemre Belediyesi yaptığı yardımda hiçbir amatör spor kulübüne ayrımcılık yapmamıştır. Yunusemre Belediyespor ise ligde her takım gibi eşit şekilde mücadele ediyor” dedi. Kaya, Yörükspor, Meriç, Alaybey maçlarını 10’ar kişiyle, Ulucamispor maçını da 9 kişiyle tamamladıklarının da altını çizdi.

AKGÜNSPOR’A SORUYORUZ: “NEREYE GİTTİ BU BİN LİRA?”

Yunusemre Belediyesi’nin Akgünspor’a bin lira nakdi yardım ve malzeme yardımı yaptığı belgeleriyle ortaya çıktı. Ayrıca Akgünspor’la birlikte Yunusemre Belediyespor, Muradiyespor, Muradiye Şimşekspor, Dış Mahalle, Sanayispor, Maltaspor, 1975 Maltaspor,

Yağcılarspor, SHÇEK ve Yuntdağıspor takımlarına eşit mesafede yardım yapıldığı kaydedildi. Şimdi bu belgeler ışığında ‘yardım almadık’ diyen Akgünspor Antrenörü Ediz Değişik ile Akgünspor Yönetimi’ne soruyoruz: “Nereye gitti bu bin lira?”

Editör: TE Bilişim