HABER: MUSTAFA TATLI - DİYAR ASLAN
Şehzadeler'de bulunan 6 mahalle gençlerinin desteğiyle kurulan Nurlupınarspor,  ligin bitimine 2 hafta kala Manisa 2. Amatör A Grubu'ndaki ilk yılında şampiyon olmayı başardı.
8 Eylül Stadı’nda oynanan maçta rakibini Erdal Şık’ın 5. ve 10. dakikalarda, Ferdi Toprak’ın 90. dakikada bulduğu golle yenen Nurlupınarspor, Amatör 1 Lig’e çıkmanın sevincini yaşıyor. Karaağaçlı Pomakspor futbolcuları, şampiyonları maç sonunda alkışlayıp, tebrik etti.

ÖNCE İFTAR SONRA KUTLAMA

Yağmurlu havaya rağmen tribünleri meşalelerle hıncahınç dolduran yüzlerce taraftar coşku ile şampiyonluklarını kutluyor. Kazım Karabekir Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine katılacak olan futbolcular, gece saat 21.30’da Kazım Karabekir Mahallesi’nde taraftarların düzenlediği sevinç gösterilerine katılacak.

HEDEF: GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUMAK

Gençlerin, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklar yerine futbol ile buluşmalarını hedefleyen Nurlupınarspor, futbolseverler tarafından büyük beğeni topladı. Şehzadeler'de yer alan 6 mahalle (Nurlupınar, Kazım Karabekir, Akpınar, Turgut Özal, Ahmet Bedevi, Adnan Menderes) gençlerinin forma giyme şansı bulduğu takım, taraftarlarının yoğun desteğiyle bir üst ligde de başarılarını sürdürmeyi hedefliyor.

Editör: TE Bilişim