Gazişehir FK karşısında aldığı 2-0'lık mağlubiyetle 7 puanda kalan Grandmedical Manisaspor, daha ligin 11. haftasında küme düşme korkusunu derinden yaşıyor. Direkt rakiplerimizden birine mağlup olduğumuz haftada, yine küme düşme hattında olan Denizlispor da galip gelince GM Manisaspor neredeyse 6 puan birden kaybetmiş oldu. Antep'teki futboldan hiçbir umut ışığı görünmezken, yönetimden sadece 1 ismin deplasmana gitmesi taraftarı çıldırttı. Maça bile gitmeyen bir yönetimle bu işin devam etmeyeceğini savunan taraftar, sosyal medyada "Israr etme, istifa et." başlığıyla paylaşımlarda bulundu. 
ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ VAR
Bu sezon GM Manisaspor tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirirken, benzer durumdaki Eskişehirspor yönetimi başarısızlığı kabul etti ve kongre kararı aldı. Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu, “Eskişehirspor’a kaynak bulmak noktasında bir şey yapamadık. Sizler bizleri her zaman desteklediniz. Camia çok büyük camiaya ancak problemler bir kaç insanın çözeceği sıkıntılar değil. Hiçbir şey olmamış gibi davranırsak taraftarın eleştirdiği yönetici profili oluruz. Taraftar ve belli kesim dışında herkes Eskişehirspor’dan vazgeçmiş durumdadır. Şok etkisi yaratmak adına olağanüstü kongre kararı aldık” dedi. Ancak buna karşın Eskişehirspor'un bile altında olan Grandmedical Manisaspor yönetiminden çıt dahi çıkmıyor. 
KADRO DEĞİŞİKLİĞİ DE YARAMADI
Grandmedical Manisaspor son maçta enterasan şekilde değişik isimlerle sahaya çıktı. Teknik direktör Fatih Tekke, bu sezon Giresunspor randevusu hariç her maçta kalesinde gol gören kaleci Emrullah’ı ilk kez yedeğe çekerek genç file bekçisi Göktuğ’a şans verdi. Antep mücadelesinde harika bir performans gösteren Göktuğ'un performansı alkış alırken, Göztepe'den kiralık gelen yetenekli kalecinin milli takım arasının ardından oynanacak ligde de formayı bırakacağı tahmin edilmiyor. Sezon başından beri banko oynayan Hikmet ve Metin de kenara alınırken Ümit Yasin ve Sebaihi, maça ilk 11’de başladı. Ancak bu değişiklikler, Manisaspor’un puan almasına yetmedi. Ligde üst üste 2 yenilgi alan, TFF Kulüp Lisans Kurulu tarafından da 3 puanı silinen Manisaspor, 11 haftayı 7 puanla sondan ikinci sırada geçti. Hakan Agar
Editör: TE Bilişim