Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ilk maçta yakaladıkları avantajlı skoru bu maçta iyi değerlendirerek tur atladıklarını söyledi. Forma şansı bulamayan oyunculara süre verdiğini ifade eden Hamzaoğlu, “Galip gelsek daha iyi olurdu ama berabere kaldık. Manisaspor’u da tebrik ediyorum futbol anlayışından dolayı” dedi.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giymeyen Melo’yla oyuna başladıkları anlatan tecrübeli hoca, “Melo kendi çok istedi. Biz risk almayalım dedik ama ben iyiyim dedi ısrarla. Oyuncuyu küstürmek olmazdı. Sonradan oyuna alalım dedik ama sorun olursa bir daha çıkarmak yanlış olurdu. Kontrollü oynamasını istedik. Oynadığı süre boyunca da buna göre oynadı. Önümüzdeki haftalarda da fazla riske etmeden Melo'dan faydalanacağız. Semih ve Melo’nun şu an yeterli olduklarını söyleyemem ama iyi durumdalar. Aynı şekilde Aydın da uzun zaman sonra süre aldı. Sahada kaldığı sürece iyi işler yaptı. Burak da iyi durumda. Hafta sonu oynar mı oynamaz mı daha karar vermedik ama oynayabileceğini düşünüyorum. Sneijder henüz takımla çalışmalara başlamadı” ifadelerini kullandı. 

Hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyleyen Hamzaoğlu, “Kupada yarı finale kaldığımız için de mutluyuz. Dördüncü yıldızı alırız ya da almayız bir yüzde veremem. Şu anda lideriz. Diğer takımlardan 1 puan avantajımız var. Diğer takımlardan avantajlı görünüyoruz” diye konuştu.

MANİSASPOR CEPHESİ
Kupaya çeyrek finalde veda eden Manisaspor’da teknik sorumlu Dilaver Mutlu, skorun normal olduğunu ifade ederek, “Galatasaray'a 5 tane atacağımız yoktu ama kazanarak bitirmek istiyorduk. Kupadaki son maçımızda iyi ve açık bir futbol oynamaya çalıştık” dedi. 

Galatasaray’ın kaliteli bir takım olduğuna vurgu yapan Mutlu, “Galatasaray bugün lig bitse şampiyon olacak takım. Çok güzel bir maç oldu diye düşünüyorum. Son saniyelerde 2-1 de yapabilirdik ama olmadı. Galatasaray'a başarılar diliyoruz. Hedefimiz lig, bu oyunumuzu pazar gününe yansıtıp, derin bir nefes almak istiyoruz. Temiz bir maç oldu, herkesin yolu açık olsun” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim