Mütevellide yapılan açılışa Fahri Başkan HalilGüner, Genel Koordinatör Ali Fidan, İdai Koordinatör Kadir Yenihatay, mahalle muhtarı Mehmet İçigen, Sponsor Kanarya Büfe Sahibi Kadir Yüm, takımın eski futbolcuları İrfan Türkmentepe, Ahmet Dilek antrtenör Muharrem Kazer  ve futbolcular yer aldı.

Bu yıl 30.yılını kutlayan Mütevellispor sezon açılışında konuşan Genel Koordinatör Ali Fidan”30 yıllık köklü bir kulübüz. Bu kulübü her zaman daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Bu yıl herkes taşın altına elini koyacak ve takımımızı çok daha iyi yerlere taşımayaçalışacağız. Bizler Kadir Yenihatay ve Mustafa Arı ile bu görevi gönüllüaldık. İnşallah ta iyi şeylere imza atacağız .Yeni sezonun hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”dedi

Fahri Başkan Güner, “Kulübe destek olan herkese kapımız açık. Tüm Mütevelli Halkını Mütevellisporumuza destek olmasını bekliyoruz. Yeni sezonun da hepimize ve tüm takımlara hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

ZAFER BAYRAMI DA BAYRAK AÇARAK KUTLANDI

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Mütevellispor günün anlam ve önemi çerçevesinde Türk Bayrağı açarak, ülkemizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladılar.

 

 

Editör: TE Bilişim