Son haftaya iki takımın da 30 puanla girdiği kritik müsabakada Mütevelli Belediyespor’un müsabakayı mutlak kazanması gerekiyordu. Mütevelli ‘de kalabalık bir seyirci topluluğu önünde çok sıkı güvenlik önlemleri altında oynanan müsabakaya Mütevelli Belediyespor Mehmet-Kadir-Muzaffer-Bülent-Erdem-Suat-Şenol-Samet-Mustafa-Ünal-Ali onbiri ile çıktı. Müsabakayı da Süleyman Akçit-Gökhan Özkan-Hüseyin Giray Bayın hakem üçlüsü yönetti.

İlk yarıda Mustafa ve Ünal ile rakip kaleyi zorlayan Mütevelli Belediyespor istediği golü bulamadı. İkinci yarıya Samet-Emre değişikliği ile başlayan yeşil beyazlıların beklediği gol sağ kanata Şenol aktardığı topta Ünal ile 59.dakikada geldi ve skor 1-0 oldu. Bu gol ile rahatlayan yeşil beyazlılar 66.dakikada kaptan Mustafa ile şık bir gol buldu ve skor 2-0 oldu. Suat –Muhammet Kılıç değişikliği ile oyunu iyice rakip alana yıkan Mütevelli Belediyespor 77.dakikada Emre ve 85.dakikada da Ali’nin düşürülmesiyle kazanılan penaltı ile yine Emre ile2 gol buldu ve skoru 4-0 yaptı 90.dakikada Mütevelli Belediyespor’da Bülent ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve müsabaka 4-0 yeşil beyazlıların üstünlüğü ile sona erdi.

Müsabakadan sonra Mütevelli Arena’da düzenlenen kupa törenine Saruhanlı Belediye Başkanı ve AKP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yaralı, Saruhanlı MHP Belediye Başkan Adayı Serdar Yaralı, Mütevelli Belediye Başkanı Ve Saruhanlı MHP Belediye 1.sıra meclis üye adayı Süleyman Kahramanlar, Mütevelli Belediyespor Genel Kaptanı Ve Askf Genel Sekreteri Halil Güner, Yönetim kurulu üyesi Adnan Kocacık ve sporcular hazır bulundu. 

Editör: TE Bilişim