ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Süper Amatör Lig A Grubu’nda çok kötü bir ilk yarı geçiren ve ligin ilk yarısını 4 puanla son sırada tamamlayan Murat Germenspor, ikinci yarıda ligin tozunu atmaya hazırlanıyor. Lacivert-Mavili ekipte yönetim, devre arası transfer döneminde takıma takviye kararı alırken, gözünü Manisa Büyükşehir Belediyespor’un altyapısına dikti.

U19’DA FORMA ŞANSI BULAMAYANLARA KANCA

Oldukça genç bir kadro ile Süper Amatör Lig arenasında mücadele eden Murat Germenspor, Büyükşehir’in U19 Takımı’nda fazla forma şansı bulamayan oyuncuları kulübe davet etti.  5 ila 10 takviye yapıp daha güçlü bir kadro ile ligde kalmayı planlayan Murat Germenspor, Büyükşehir Belediyespor dışında birkaç kulübün oyuncularına da kancayı attı.

ÇALIŞ: “BAMBAŞKA BİR MURAT GERMEN OLACAK”

Takımın antrenörlerinden Sadık Çalış, ikinci yarıda çok farklı sonuçlar alacaklarına inandıklarını belirterek, “İlk devrede beklentilerin çok altında bir grafik sergiledik. Açıkçası bu performans, bizim gibi bir takıma yakışmadı. Her ne kadar 15-16-17 yaş grubu ağırlıklı genç bir takım olsak da biraz daha fazla puanlar alabilirdik. Ancak gerekli dersleri aldık. Büyükşehir Belediyespor ile ilişkilerimiz iyi. Buradan önemli takviyelerimiz olacak. İkinci yarıda alacağımız sonuçlarla ligde kalacağımıza inanıyoruz. Bambaşka bir Murat Germen olacağının sözünü veriyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim