ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Türkiye’nin lokomotif spor kulüplerinden Fenerbahçe’nin futbol okulu çalışmaları, Manisa’da yoğun ilgiyle başladı. Kayıtların ardından malzeme dağıtımı gerçekleştirilen minik kanaryalar, Çakra Futbol Sahası’nda ilk çalışmayı yaptılar. İlk çalışmaya aileler yoğun ilgi gösterdi. Fenerbahçe Futbol Okulu Koordinatörü Selman Alkış, ilgiden memnun olduklarını belirterek kayıtların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

“ÇOK FARKLI BİR SİSTEMLE ÇALIŞACAĞIZ”

Fenerbahçe futbol okulunun Manisa’da çok farklı bir sistemle çalışacağını belirten Alkış, “Eşofman ve malzeme dağıtımını gerçekleştirip ilk çalışmamızı yaptık. Nasipse önümüzdeki hafta eksiksiz bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Fenerbahçe futbol okulu, çocukların eğitim durumuyla ilgilenecek, futbolda fiziksel gelişimlerini sağlayacak. Önceliğimiz bu olacak. Belli periyotlarda turnuvalara katılacağız. Senede iki defa Fenerbahçe’nin yapacağı seçmelerde yer alacağız. Fenerbahçe, büyük ve köklü bir kulüp. Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmanın yanı sıra iyi eğitimli gençleri kazandırmayı amaçlıyoruz. Ailelerimiz çok istekli. Ne kadar kurumsal bir yapının olduğunu gözlemlediler. Onlara da ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

“25’ER KİŞİLİK GRUPLAR OLUŞTUĞUNDA…”

Kayıtların yaz kış devam edeceğini kaydeden Alkış, önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı açılış yapmayı planladıklarını sözlerine ekleyerek, “Kayıtlarımız daha yeni başladı ve 5 günde sahaya indik. Kayıtlarımız hep devam edecek ama 6 kategoride 25’er kişilik grupları oluşturduğumuzda kayıtları durduracağız. Yaz kış çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim