Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, 5 yıl önce antrenman esnasında başı üzerine düşerek hareket yeteneğini yitiren milli judocu Cansu Buzyürük’ü (16) evinde ziyaret ederek, doğum günü sürprizi yaptı.

Milli judocu Cansu Buzyürük’e doğum günü sürprizi yaparak, kendisine çanta ve eşofman takımı hediye eden Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Cansu’nun mutluluğuna ortak oldu. Akhisar Basketbol takımının Fizyoterapisti Uzman Dr. Orhan Ersan Mescigil ve Judo Antrenörü Fatih Akcan eşliğinde Cansu’yu ziyaret eden Duman, milli judocunun sağlık durumu hakkında ailesinden bilgi aldı. Milli judocunun yeni yaşını kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, “Bundan sonraki süreçte Cansu kızımız için elimizdeki imkânlar doğrultusunda gereken desteği vereceğiz. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur.” dedi.


Yaşadığı zor günlerde kendisine destek verenlere teşekkür eden Cansu Buzyürük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.


Cansu Buzyürük’ün annesi Satı Buzyürük ise, “Kızımın 5 yıllık tedavi sürecinde desteklerini bizden esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederim. Aynı zamanda her zaman yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz. “ dedi.

Editör: TE Bilişim