MHP Yunusemre ve Şehzadeler İlçe Teşkilatı arasında dostluk maçı gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fikri Bayrıl Spor Tesislerinde karşı karşıya gelen Yunusemre ve Şehzadeler İlçe teşkilatı arasında oynanan karşılaşma çekişmeli geçti. Karşılaşmayı MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar rahatsızlığından dolayı izlerken, Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan ise ter döktü. Bunun yanı sıra MHP İl Kadın Kolları Başkanı Nevin Kaleli, Manisa Ülkü Ocakları Eski Başkanı Okan Erdem ve MHP il ve İlçe teşkilatı mensupları izleyerek destek verdi. 6 - 6 skorla berabere biten karşılaşma sonunda her iki takımada baklava ikram edildi. 

"6 VEKİL ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN"

Karşılaşma sonunda ortaklaşa olarak açıklama yapan Baylan: “ Bugün burada çok güzel bir etkinlik düzenledik. Partimiz içerinde birlik ve beraberliğin olduğunu bir kez daha dosta düşmana gösterdik. Önümüzdeki seçimlere iyi bir şekilde hazırlanırken, arkadaşlarımızla sosyal aktivitelerde buluşmak çok güzel. Bu maçın skoru 6-6 berabere bitti. Dostluk kazandı. Maçın skoru gibi Manisa’da 6 milletvekili çıkaracağız, şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

"BÜYÜKŞEHİRİ NASIL ALDIYSAK, 6 MİLLETVEKİLİDE ÖYLE ÇIKARACAĞIZ"

Bu tarz etkinliklerin kendileri için çok güzel olduğunun altını çizen MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar ise: “ Biz her zaman Yunusemre İlçe Teşkilatıyla birlikte bir bütün halinde hareket ediyoruz. Bunun bir örneğinide bu akşam burada yaptığımız dostluk maçıyla ortaya koyduk. Çok keyifli bir maçtı. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sonuç olarak kardeşlik kazandı. Önümüzdeki seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Hedefimiz 6 milletvekili, bunu da Büyükşehri nasıl aldıysak, o şekilde başaracağız ve en güzel sonuçlarla bu seçimden çıkacağız. Bu etkinliğin düzenlenmesinde de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim