ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisaspor’da 2 milyon 100 bin TL’yi bulan transfer yasağı kalkmış değil. Siyah-Beyazlılar, 1 ay içinde bu parayı bulamazsa, yeni sezona A2 takımı ile girmiş olacak. Çok büyük bir tehlikeyle baş başa kalan ve yasağın kalkması için henüz somut bir adım atamayan Manisaspor’da başkan Abdullah Mergen, transfer yasağının öyle ya da böyle kalkacağını belirtip, kendilerine destek vermeyen belediye başkanlarına sitem etmişti.

AKTAN: “BU İŞİ GÖTÜREMEZLER”
Kongrede başkan adayı olup seçimi 15 oy farkla kaybeden İşadamı Mevlüt Aktan, yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. “Biz bunun böyle olacağını en başından biliyorduk” diyen Aktan, “Göreve gelseydik ilk öncelik olarak transfer yasağını kaldıracaktık. İvedi bir şekilde bütçe yapacaktık. Bunu seçim öncesinde beyan etmiştik. Siyasetten dolayı futbol konuşamadık. Bizi anlamadılar. Zaten bizi anlayacak bir delege yoktu. Kulübün durumunu bilenler bize oy verdi. Mevcut yönetim bu işi götüremez. Götüremeyeceği görülüyor. Kimse bunlara para vermez. Yalan dolanla kimse kimseye yardım eder mi? Yöneticilerden toplasınlar. Zaman bizim haklılığımızı gösterecek. Haklı olduğumuz, önümüzdeki haftalarda daha daha ortaya çıkacak” dedi.

“GÜRCAN, SOLMAZ VE MERGEN’DEN OLUŞAN 3’LÜ ÇETE…”
Kongrede 3’lü çetenin sonuca etki ettiğinin altını çizen Aktan, “Bu seçime etki edenler var. Zülfikar Gürcan, Hayrullah Solmaz ve Abdullah Mergen üçlü çetesi var. Böyle bir çeteleşme oluştu. Transfer yasağı çözülecek mi çözülmeyecek mi? Takımın durumuna bakıp bir değerlendirme yapacağız. A2 takımıyla mı çıkacağız? Şu anda bu durum, buna sebep olanların sorunu. Keşke böyle olmasaydı. Biz takımın kötü olmasını istemiyoruz. Ancak görünen o ki bu yapıyla Manisaspor uçuruma gidiyor. Transfer yasağının kalkmaması durumunda, yönetimin görevi bırakması durumunda, arkadaşlarla toplanıp, duruma göre karar vereceğiz. Ancak bu yönetimin seçilmesine sebep olanları da ifşa edeceğiz. Bu işin peşini bırakmış değiliz” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim