ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’da mali anlamda verilen sözlerin yerine getirilememesi, Kocaeli deplasmanında sahaya yansıdı. İlk 5 maçta liderlik koltuğunda oturan Siyah-Beyazlılar, yönetimin el freni sayesinde zorlu deplasmana moralsiz çıktı ve ağır bir yenilgi alırken, tam üç sıra birden gerileyerek 4. sırada yer aldı.

NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE

Sezon başında takımı neredeyse baştan aşağıya yenileyen Başkan Abdullah Mergen’in sözleşmeleri yaparken, taahhüt edilen paraları gününde ödeyememesi, verdiği sözleri aylardır tutmaması, yönetimin bu konuda oldukça pasif davranması, teknik direktör Taner Taşkın’ın “Bir yerden sonra gitmez!” diyerek istifa mesajını göndermesine rağmen sorunların önüne geçilememesi, maalesef Kocaeli deplasmanına yansıdı. Tıpkı geçen sezon olduğu gibi bu sezon da mali sorunların etkisi, sahaya yansımaya başladı. Çok iyi bir kadroya sahip olan Manisaspor’un, kulüpte giderek dozu artan amatörce yönetimle sportif başarıyı yakalaması imkansız görünüyor. Futbolcular, geçtiğimiz hafta içinde paralarını alamadıkları gerekçesiyle idmanı boykot etmiş, otobüs yolculuğuna da karşı çıkmıştı. Boş vaatlerle oyuncuları ve personeli sürekli oyalayan Mergen’in koltuğunu korumak için adeta çırpınması, akıllara durgunluk veriyor.

TEK KOZU SPOR TOTO

Başkan Mergen’in mali anlamda verdiği sözleri tutamaması, 3-0’lık sonuçta en büyük etken olarak gösteriliyor. Sahadaki tabloyu gören Mergen, maçtan hemen sonra soluğu Ankara’da aldı. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan daha önce 750 bin TL destek alan Mergen, yine destek için tek kozu görünen Spor Toto’nun kapısına gitti. Mergen, Kocaeli Birlikspor maçından önce bütün belediyeleri destek vermemekle suçlamıştı.

 

 

Editör: TE Bilişim