Bayram değil seyran değil başarısızlık olunca, Vestel’in 13 milyon TL’yi bağışladığını açıkladı. Borcu 57 milyon 600 bin TL’den 34 milyon TL’ye düşürdüğünü söylüyor ancak söyledikleriyle çelişiyor. Bunu nerelere ödediğini belgeleriyle açıklamıyor. Denetleme Kurulu’nun denetleme talebini ise reddediyor

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’a tarihinin en kötü günlerini yaşatan Başkan Abdullah Mergen, camiaya algı operasyonu yaparak başarısızlığın üzerini örtmeye çalışıyor. Taraftarların istifa çağrılarını umursamayan, başarısızlığını kabullenmeyen Mergen, koltuğu bırakmama adına borç edebiyatı yapıyor ama sürekli çelişiyor.

NASIL OLUYOR DA 34 MİLYON TL?

Eski yönetimden kulübü (13 milyonluk Vestel borcu dahil) 57 milyon 600 bin TL borçla aldığını ifade eden Mergen, geçen hafta canlı telefon bağlantısı ile katıldığı televizyon programında göreve geldiği günden bu yana 13 milyon TL borç ödediğini açıklamıştı. Yani Mergen’in dediğine göre kulübün Vestel borcu hariç borcu 44 milyon 600 bin TL. Ancak çok değil aradan bir hafta geçti, Başkan tekrar sahne alarak bu kez medyaya, “Vestel 13 milyon TL’lik alacağını bağışladı” diyip ekledi: “Benfica kulübü ile Makukula’ya 10, SGK ve Maliye’ye 13, futbolcu, teknik adam, menajerler ve piyasaya da 11 milyon TL ile kulübün şuan ki borcu 34 milyon TL.” 57 milyon 600’den 26 milyon çıkarsa kulübün 31 milyon 600 bin TL borcunun olması gerekiyor. Peki nasıl oluyor da 34 milyon TL borç açıklanıyor? bu sorunun yanıtını bekliyoruz.

1.6 MİLYONU BULAMAZSA ELDEKİ TAKIM DA DAĞILACAK

Bir sezon boyunca parasızlıktan ötürü futbolculara maaşları düzenli olarak ödeyemeyen Başkan Mergen, sözleşmesi devam eden oyunculara toplam 1.6 milyon TL’yi bulamazsa eldeki takım da dağılacak. Futbolcuların alacaklarına karşılık sözleşmelerini feshetmesi gündemde. Bilindiği gibi Teknik Direktör Taner Taşkın, Denizli maçı öncesi soyunma odasına para gelmediğine isyan ederek “alacaksın geleceksin yığacaksın parayı!” diyip takımdaki sıkıntıyı gözler önüne sermişti. Spor kamuoyu, Mergen’in ödediği borçları artık belgeleriyle ispatlamasını bekliyor.

Editör: TE Bilişim