Albimo Alanyaspor’a 3-0 yenilerek lige çok kötü bir başlangıç yapan Manisaspor’da başkan Abdullah Mergen, takımla bire bir ilgileniyor… Hafta başından bu yana tesiste kamp kuran Başkan Mergen, teknik heyet ve futbolcuların adeta beynini yıkıyor

Manisaspor’da Alanya mağlubiyeti sonrasında yeni bir sayfa açıldı… Hafta başından bu yana Boluspor maçının hazırlıklarını sürdüren Tarzan’ın idmanlarını Başkan Abdullah Mergen ve yöneticiler bir an olsun yalnız bırakmıyor.

TAKIMA SÜREKLİ MORAL VERİYOR

Geçtiğimiz akşam yapılan idmanı ikinci başkan Mustafa Karakaş ve yönetim kurulu üyesi Cengiz Erbilir, sportif direktör Erman Güracar ile birlikte izleyen Başkan Mergen, takımla bire bir ilgilenirken, sürekli de güven aşılıyor. İdman sonrası takımla bir toplantı yapan ve prim sistemini belirleyen Mergen, gelecekten yana hiçbir endişelerinin olmadığını ve takıma güvenlerinin tam olduğunun altını çizdi. Abdullah Mergen yaptığı konuşmada, alınmamış 99 puan olduğunu, ligde köprünün altından daha çok su akacağını belirterek, bu takımın doğrudan Süper Lig’e çıkacağına inandığını kaydetti.

DENİZLİSPOR İLE PROVA

Manisaspor, PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Denizli Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak maçta Teknik Direktör Tahir Karapınar, Boluspor deplasmanı öncesi takımın son durumunu görme fırsatı bulacak. Öte yandan sağ üst arka adalesinde ağrı bulunan Oğuzhan Kayar, sol arka üst adalesinde ödem meydana gelen Tayfun Cora, sol dizinde ağrı bulunan Gökdeniz Varol ve sol topuğunda ağrı bulunan Canberk Dilaver takımdan ayrı olarak salonda çalıştılar.

Editör: TE Bilişim