DOSTLUKLARI PAMUK İPLİĞİNE BAĞLIYMIŞ!..
Manisaspor ile Bucaspor, Ordusporlu forvet Subasic ile ilgili kavga etti. Bucaspor’un her konuda anlaştığı Ordusporlu Sırp asıllı Azeri futbolcu Subasic, son anda karar değiştirip Manisaspor ile el sıkışınca ortam gerildi.
KAYA: “MANİSASPOR SUBASİC’İN AKLINI ÇELDİ”
Bucaspor Başkanı Hüsnü Kaya, Manisaspor'un oyuncunun aklını çeldiğini belirterek,
"Manisaspor Subasic'i resmen kaçırdı. Bizim anlaşma sağladığımızı bile bile oyuncuyu Manisa'ya davet ettiler. Böyle etik dışı davranmaları kabul edilemez. Biz herhangi bir kulübün anlaştığı oyuncuya uzaktan bile bakmazken, Manisaspor'un bu hamlesini kınıyorum" diye konuştu. Olayı duyar duymaz Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'i aradığını anlatan Hüsnü Kaya, "Başkan Mergen, bana 'Subasic'i almayacağız' cevabını verdi. Ardından futbolcuyla anlaşmışlar. Artık Manisaspor'la dostluğumuz kalmamıştır. Bir de gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorlar" şeklinde konuştu. Subasic'i de yerden yere vuran Kaya, "Futbolcunun bizimle el sıkışmasına rağmen Manisaspor'a gitmesi de çok ayıp. Bize yetenekliden ziyade karakterli oyuncular lazım" ifadesini kullandı.

MERGEN: “KAYA’YA TİRYAKİ ÖRNEĞİNİ VERDİM”

Hüsnü Kaya’nın kendisini aradığında Subasic konusundan ancak haberdar olduğunu ifade eden Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, “Bucaspor bu oyuncuyla anlaştıysa neden başka kulübün yolunu tutuyor. Kendisine ‘Subasic’i almayacağız’ demedim. Bu piyasada menajerlerin oyunu var. Demek ki dostlukları pamuk ipliğine bağlıymış. Böyle dostluk olur mu? Buca başkanına Mustafa Tiryaki örneğini verdim. Bizde aynı sorunları yaşadık. Oyuncuyla bire bir görüştük, anlaştık ertesi gün Göztepe’ye gitti. Hayırlı olsun dedik. Subasic kulübüyle daha sözleşmesini feshetmedi. Şu bir gerçek ki bu dönemde Manisaspor Kulübü’nün itibarı ayaklar altına alınıyor. Görüşme esnasında futbolcuya kulübümüzle alakalı olumsuz mesajlar atılıyor. O kulüpte para yok. Yönetim değişti gibi mesajlar… Hafta sonuna kadar 3-4 imza attıracağız” dedi.

Editör: TE Bilişim