"Herkes kalır futbolcular gider!.."

Başkan Mergen, “Futbol sektöründe yapılmayanı yapacağım. Herkes gider futbolcular kalır derler, ben tam tersini yapacağım. Böyle devam ederse önce futbolcuları göndereceğim. Hocanın bir kabahati yok!” dedi

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, lige oldukça kötü bir başlangıç yapan futbolcularını sert bir dille eleştirdi. İlk iki haftada alınan mağlubiyetlere değil de oynanan futbola çok kızdığının altını çizen Başkan Mergen, kötü sonuçların gelmesi halinde futbol sektöründe daha önce yapılmayanı yapacağını belirtti. Mergen, kötü gidişat halinde önce futbolcuların gideceğini söyledi.

“SON 10 DAKİKADA DAYANAMADIM”

Boluspor maçının son 10 dakikasında stadı terk ettiğini ifade eden Başkan Mergen, “Maçlar kazanılır kaybedilir ancak ben ömrü hayatımda böyle şahsiyetsiz futbol görmedim. Bir pozisyon bulamadık, şut atamadık. Maç bitmeden son 10 dakikada stadı terk ettim. Çünkü dayanamadım. Takım dağıldı” dedi.

“BU FORMA HER FUTBOLCUYA NASİP OLMAZ”

Futbolcuların Manisaspor formasını giydiğinin altını çizen Başkan Mergen, “Bu formayı yenilsen de en iyi şekilde temsil etmelisin. Bende ‘çıktılar mücadele ettiler’ diyeyim. Herkes gider futbolcular kalır derler, ben tam tersini yapacağım. Yapılmayanı yapıp önce futbolcuları göndereceğim. Hocanın bir kabahati yok. Futbolcular, risk almıyorlar, birbirleriyle konuşmuyorlar. Bu gidişat devam ederse operasyona bazı oyunculardan başlayacağım. Manisaspor formasını giymek her futbolcuya nasip olmaz. Böyle fırsatlar çok zor gelir. Sistem değişikliğine gitmeliyiz” diye konuştu. Başkan Mergen, cuma akşamı oynanacak Kayserispor maçında cezası biten Mikic’in oynayacağını, Mustafa Sarp ve Dimitrov’un da takıma dahil olacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim