Haber: MUSTAFA TATLI 
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, 19 Mayıs Stadyumu yönetim merkezinde düzenlediği basın toplantısında devre arası transfer yapmayacaklarını açıkladı. 
İŞTE O FLAŞ AÇIKLAMALAR; 
“Devre arasında transfer yapmayı düşünmüyoruz. Bu oyuncu grubumuza inanıyor ve güveniyoruz. Altyapıdan da 10’a yakın oyuncuyu a takıma çıkardık. Geçen sezon bize şampiyonluk yaşatan oyunculardan kurulu bir iskeletimiz var. Takviye olarak yabancılar var. Takım her geçen gün oturuyor. Bu kararı niye aldık? Geldiğimiz günden bu yana ekonomik anlamda boğuştuğumuz dosyalarımız var. Arnold Simonek 250 bin TL, Jihlava kulübüne 25 bin euro, İwanski 450 bin euro, Makukula 1 milyon 750 bin euro, Perovic 250 bin TL, Mikic 40 bin euro var. Bu ödemeleri yapmayı planlıyoruz. Ayrıca Benfica kulübüne bir miktar para gönderdik. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la görüştük. Beşiktaş-Benfica maçında Portekiz kulübü yöneticileriyle ile yemekte bir araya geleceğiz. İlişkileri sağlamlaştıracağız. Önceki yönetimlerden kalan hacizli dosyaları sıfırladık.” 
“TAKIMIMIZIN KAFASI RAHAT OLACAK” 
“Geçen seneki takımın alacakları var. Savaş, Sercan ve Murat Demir’e ödeme yaptık ve bu üç dosyayı bitirdik. Teknik heyetin şampiyonluk primleri var. Takımda alacağı olan oyuncular var. Reçete acı ama transfere para kaçırmadan geçen seneki takıma ödemeleri yapmak istiyoruz. Bunların da toplamı 2.5 milyon TL yapıyor. Vergi borcu taksitleri ile bu seneki takımın alacaklarını da ödemeyi planlıyoruz. 4 milyonluk krediye 250 bin TL geri ödeme yaptık. Kulübün mali yapısını daha da düzeltip mevcut oyunculara ödeme yapacağız. Bu oyuncular neler yapabileceklerini bize geçen sene gösterdiler. Sezon başında çapraz bağları kopan ve tedavileri süren oyuncularımız Uğur Pamuk ve Timur Karagülmez yeni transferlerimiz olacak ve ikinci yarı bize katkı sağlayacaklardır. Tüm oyuncularımıza alacaklarını ödeyerek moral ve motivasyon anlamında güçlü kılacağız. Popülist yaklaşımlardan uzak duracağız. İlk periyotta 6 final maçımız var, sonraki periyotta ise 18 final maçımız var. Bilet fiyatlarını daha da düşüreceğiz. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Özellikle teknik heyet ve futbolcuların morale ihtiyacı var.”
Editör: TE Bilişim