ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Altınordu-Manisaspor, Akhisar Belediyespor-Osmanlıspor maçlarını izlemek için Ege’de maç turu yapan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’le maç boyu sohbet etti. Mergen, Terim’den tesisleşme konusunda destek istediğini söyledi.

“TESİSLEŞMEDE EGE VE MANİSA ÖKSÜZ KALDI”

Fatih Terim’in maçlarını bizzat stada gelerek izlemesinin olumlu bir gelişme olduğunu kaydeden Başkan Mergen, “Fatih hocaya özellikle Manisa ve Ege’de yaşanan tesisleşme sorununu anlattım. Türkiye’nin birçok ili ve bölgesinde tesisler yapılsa da bu bölgeye gerekli yatırımların gelmediğini söyledim. Kendisi bu sorunu gündemine aldığını söyledi. İnşallah tesisleşmeyle ilgili önemli destekler görürüz” diye konuştu.

“EN KÖTÜ İKİNCİ MAÇIMIZI OYNADIK”

Altınordu maçını da değerlendiren Başkan Mergen, “Bandırma maçından sonra sezonun en kötü ikinci maçını oynadık. Allah çok yardım etti, maçı kazanabilirdik de farklı kaybedebilirdik de. Böyle bir maç oldu. Neticede kaybetmemek önemliydi, son 5 maçta puan alma alışkanlığını sürdürdük. Balıkesir maçında 3 puan bekliyoruz” dedi.

“FORMAYA GEÇİCİ GÖGÜS REKLAMI ALDIK”

Başkan Mergen, ilk kez sergilenen göğüs reklamıyla ilgili olarak ise “Formaya 3-4 maçlık göğüs reklamı aldık, Altınordu maçında ilk kez bu reklamla çıktık. Sırta da başka bir yerden reklam düşünüyoruz. O da bu hafta netleşir” şeklinde konuştu.

 
Editör: TE Bilişim