Grandmedical Manisaspor ile Manisa Özel Granmedical Hastanesi arasında isim sponsorluğu konusunda gerçekleştirilen işbirliğinin ardından bugün 19 Mayıs Stadyumu’nda imza töreni düzenlendi. Grandmedical Manisaspor ve Manisa Özel Grandmedical Hastanesi arasında isim sponsorluğu konusunda yapılan anlaşmanın ardından düzenlenen imza törenine Başkan Abdullah Mergen, Özel Grandmedical Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üzeyir Dindar, Özel Grandmedical Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Mümtaz Kahya, İkinci Başkan Hakkı Övünç, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdem Baltacı, Reşat Oğuz Ege, Seyithan Akar, Özel Grandmedical Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Dindar ve Mali Koordinatörü Z. Enes Dindar katıldı.
“3,5 YILDIR BİRLİKTEYİZ”
Başkan Abdullah Mergen imza töreninde yaptığı konuşmada, Grandmedical Manisaspor isminin tescillendiğini ifade ederek sözlerine başladı. Mergen, yoğunluktan dolayı imza töreninin bugüne kaldığını belirterek, “2014 yılından göreve geldiğimiz günden bu yana Grandmedical ile sağlık hizmetlerinin tamamı birliktelik içindeydik.  Bu birliktelikte yıllık 100 bin TL civarında bir destekleri söz konusuydu. 3,5 yıldır Grandmedical ile birlikteyiz.” dedi.
“O HASTANEYE 220 BİN TL ÖDEDİK”
Geçmiş yönetimlerin başka bir özel hastane ile çalıştığını aktaran Mergen, “Göreve geldiğimizde önümüze o hastaneye 220 bin TL bir borç getirilmiş ve bu borcuda kapatmıştık. Özel Grandmedical Hastanesi ile çalıştığımız 3.5 yıllık süreçte ise sağlık hizmetleri konusunda bir kuruş dahi ödeme yapmadık. Burada Özel Grandmedical Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üzeyir Dindar ve Özel Grandmedical Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Mümtaz Kahya’ya teşekkür ederim.” dedi.
“ÖNEMLİ OLAN MİKTAR DEĞİL”
Mergen, Manisa Özel Grandmedical Hastanesi ile birlikteliğin isim sponsorluğu ile devam ettiğini belirterek, “Bu süreç kamuoyunda sulandırıldı. Önemli olan miktardan çok burada sergilenen duruş. İsim sponsorluğu konusunda başka firmalardan hiç teklif olmadı. Başka firmalardan ön isim alma konusunda ciddi teklif gelmesi durumunda kendileri de bu konuda anlayışlı olacaklarını, hiç kimsenin destek olmadığı bu süreçte desteklerini devam ettireceklerini ifade ettiler. Tekrar şahsım ve yönetim kurulu adına kendilerine teşekkür ediyorum. Keşke bu firmalarımızın sayısı çoğalsa Manisaspor’un sıkıntılarına daha çok çare bulunur.” diye konuştu.
“BU ANLAŞMA ÇOK BEREKETLİ OLACAK”
Başkan Abdullah Mergen, isim sponsorluğu konusunda 1.5 yıllık bir süreç için 400 bin TL’lik bir anlaşmanın olduğunu aktararak, “Gelecek süreçte deplasman masraflarıyla birlikte artı olarak yapacakları destekle birlikte 1 milyona yakın bir katkı olacak. Bu önemli bir rakam. Geçmiş günlerde yapılan kampanyada Manisaspor için 1700 TL bir para toplandı. Koca şehirde toplanan rakam bu. Geçmişte de, Manisaspor’un yakın tarihinde Vestel döneminde stat yapımı konusunda ‘Vestel’in sahibinin 1 trilyon toplayın, kalanını ben vereceğim’ dediği dönemde rahmetli Tarık Almış dışında kimse delikli kuruş vermedi. Bu anlamda Grandmedical’ın duruşu takdire şayandır. Bu şehrin en önemli markası için bir duruş sergileyip örnek oluyorlar. Ben bu anlaşmanın çok bereketli olacağına inanıyorum.” dedi.
“HİZMET ETMEYE TALİP OLDUK”
Özel Grandmedical Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Mümtaz Kahya ise Manisaspor ile yapılan işbirliğinin kentimize hayırlı olmasını dilediklerini belirterek, “Bizler sağlık sektöründe hizmet etmekten mutluluk duyduğumuz Manisamız için spor alanında bu kentin sembolü olmuş Manisaspor’a da hizmet etmeye talip olduk. Böylece sağlık sponsorluğu yaptığımız, şehrimizin takımına olan desteğimizi genişletmiş olduk. Bu birlikteliği ve hizmeti anlaşma gereği belirli bir süre değil, kalıcı olarak bir ömür boyu sürdürmek istiyoruz. Hedefimiz Grandmedical Manisaspor’u daha iyi yerlere götürmektir. Bunun arzusu içindeyiz. Önümüzdeki dönemde başarıları ile göğsümüzü kabartacağından şüphemiz olmayan şehrimizin takımına da bu kapsamda destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her daim kentin takımı olan Manisaspor’un yanında olduk. Dün olduğu gibi, bugün de, yarın da kentimizin sembolü olan Manisaspor’a desteğimiz devam edecektir.” dedi.
“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK”
Sözlerinin devamında basın ve sosyal medyada isim sponsorluğu anlaşması ile ilgili çeşitli spekülasyonların yapıldığını aktararak, “Grandmedical Hastanesi, Manisaspor’un yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyespor’a büyükşehir olma sürecinden bu yana destek veriyor. Bu darboğaz döneminde biz elimizi taşın altına koyduk. Ekonomik durumumuz ölçüsünde yapabileceğimiz desteği bu anlaşmayla Grandmedical Manisaspor’a gönül rahatlığıyla verdik. Daha büyük rakamlarla gelen bir firma olursa Grandmedical Manisaspor’un önünü açma taraftarıyız.” dedi.

Editör: TE Bilişim