Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın'ın, takımın şampiyon olması halinde 150 bin TL'lik prim için Kulüp Başkanı Abdullah Mergen ile noter onaylı anlaşma yaptığı öğrenildi. Taşkın'ın önceki hafta istifa eden yardımcılarının da bu olay üzerine istifa ettiği belirtildi.” şeklinde yer alan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Manisaspor’un yönetimi ve teknik heyeti üzerinden çok ciddi bir linç kampanyası ile karşı karşıya kaldığını belirterek, “Bugün yaptığım basın toplantısının ardından, art niyetli bazı kesimler ve onların yandaş medyası tarafından çok ciddi karalamalar devam ediyor.” dedi.
 
Mergen, bu art niyetli yaklaşımlara karşı tepkisini her zaman vereceğini ve Teknik Direktör Taner Taşkın’ın Manisasporluluğunu kimsenin tartışamayacağını ifade ederek, “Ortada gizli bir pazarlık yoktur. Bütün takıma olduğu gibi teknik heyetimize de bir şampiyonluk primi belirlenmiştir. Teknik Direktörümüz Taner Taşkın’ın da şampiyonluk primi 150 bin TL’dir. Taner hoca şimdiye kadar çok cüzi bir maaşla çalışmış herkesten çok Manisaspor’u düşünmüştür. Yaptığı fedakarlıklarla aslından daha da fazla primi hak etmiştir. Erkan Aslan ve Tansu Yanık ile yolların ayrılmasında ise bu konunun alakası yoktur. Çünkü yönetim kurulumuzun aldığı karar ile bütün takıma olduğu gibi teknik heyete de bir prim oranı belirlenmiştir. Teknik heyete de şampiyonluk primi belirlenmesi konusunda Taner hocanın katkıları olmuştur. Erkan Aslan ve Tansu Yanık’ın görevleri devam etseydi, şampiyon olunması durumunda onlarda prim kazanacaklardı. Bu haberler kasıtlı bir şekilde Manisaspor’un şampiyonluğuna engel olmaya yönelik haberlerdir.” diye konuştu.      

 
Editör: TE Bilişim