ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI 

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, ziyarette geçmişte yaptığı icraatların yanı sıra gelecekte yapacaklarını anlatırken, kulübün içinde bulunduğu son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Spor Sorumlumuz Mustafa Tatlı’yı ziyaret eden Başkan Mergen, 30 milyon lira borcu erittiklerini tekrar yineledi. 

“BORÇLARLA İLGİLİ GENİŞ KAPSAMLI KONUŞACAĞIZ”

İkili ilişkilerle geçmişten gelen borçları ve hacizleri ellerinden geldiğince çözdüklerini kaydeden Mergen, “Göreve geldiğimiz yıl içerisinde borçlarla ilgili önemli çalışmalar yaptık. Bunları anında kamuoyuna duyuramadık. Kulüpteki yapıyı tam olarak oturtamamıştık. Belgeleriyle açıklamamız halinde alacakların daha da kapımıza geleceğini düşündük. İlk sezon 3-4 oyuncu ile yola çıktık ve acemilik dönemindeydik. Kalıcı gelirimiz olmadan bitmiş bir yapıyı devraldık. Şuanda da iskeletimiz var. Gelirlerle ilgili özellikle Nenad konusu çok tartışıldı. 500 değil, 600 bin euro gelir elde ettik, bir hafta içinde bu parayı borçlara dağıttık. Hakan Barış’tan sadece 800 bin lira gelirimiz oldu. Göztepe’den istediğimiz Timur Kosovalı bizi tercih etmeyince bonservisini alamadık. Melik için de 350 bin lira anlaştık. Uzun taksitlerle ödeyecekler. Bunun da ödemesi bu ay başlıyor. Önümüzdeki süreçte gelirlerimizin yanı sıra nereye, nasıl ödemeler yaptığımızı hangi borçları ne kadar erittiğimiz ile ilgili geniş kapsamlı bir basın açıklaması yapmayı planlıyoruz” dedi. 

“HEM SİYASETİ HEM SPORU BIRAKMAM” 

Kulübün çok zor dönemden geçtiğini, bu dönemin siyasilerin desteğiyle atlatılabileceğinin vurgusunu yapan Mergen, hem siyaset hem Manisaspor başkanlığı konusundaki eleştirilere, “Hem Manisaspor başkanlığını hem de partideki başkan yardımcılığı görevini bırakmaya niyetim yok. Çünkü AK Parti’ye emek vermiş biriyim. İl Başkanımız Sayın Zülfikar Gürcan da Manisaspor’un daima yanında. Hiçbir zaman şov ve reklam peşinde koşmadı. Şimdi çok iyi bir takım kuruldu ve devreyi istediğimiz yerde bitirdik. Bu takımı el birliği ile düzlüğe çıkarmak istiyoruz” diye konuştu. 

“ADAY OLMAK İSTEYENLER KARŞIMA ÇIKABİLİR” 

Başkan Mergen, haziran ayındaki kongre ile ilgili aday olmayı düşündüğünü belirterek, aday olmak isteyenlere gözdağı verdi. “Bu takımı Süper Lig’e kadar çıkaracağım” diyen Mergen, “Bu takımı Süper Lig’e çıkarana kadar görevi bırakmayı düşünmüyorum. Kongrede tekrar aday olup daha güçlü bir yapıyla hareket edeceğiz. Aday olmak isteyenler de gelip aday olabilirler. Kafaya taktım. Hedefim Manisaspor’u Süper Lig’e kadar çıkarmak” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim