Yıllardır ülkemizin çeşitli illerinde düzenlenen yarışmalara kısıtlı imkanlarıyla katılan Ahmet, bu kez de iki gün içinde iki ayrı şehirdeki maratonlarda gururumuz oldu.

TRABZONSPORLULARI SOLLADI
Başarılı sporcu, öncelikle 26 Ekim’de Kocaeli’de yapılan Uluslararası Cumhuriyet Koşusu’nda ter döktü. Yaş Grubu’nda 10 kilometreyi 34 dakikada koşarak birinci oldu. Ahmet Bayram, bir gün sonra Eskişehir’de yapılan New Balance Yarı Maratonu’nda 34 dakika 28 saniyelik derecesiyle ipi göğüsledi. Bayram’ın iki yarışta da Trabzonsporlu maratoncuları geride bırakması dikkat çekti.

CENK ERGÜN DESTEĞİ
Manisa Nilüferspor’un sporcusu olan Ahmet Bayram, yarışmalara giderken Manisa Belediyespor Başkanı Cenk Ergün’ün desteğini aldığını belirtti. Ergün’ün kendisine eşofman ve harçlık verdiğinin altını çizen Bayram, “Kendisine teşekkür ediyorum. Bu destekler artarsa Avrasya Maratonu’ndan da derece getiririm” diye konuştu.  Bayram, 17 Kasım’da yapılacak Avrasya Maratonu’na hazırlandığını da ifade ederek, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde çalışıyorum. Her sabah ve akşam işe gelip giderken koşuyorum. Her gün 25-26 kilometre koşuyorum. Avrasya’ya bu şekilde hazırlanıyorum. Ara maratonlarda aldığım dereceler, Avrasya öncesi beni umutlandırdı” dedi.

Editör: TE Bilişim