ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’da Savaş Yılmaz fırtınası esiyor. Takımın değişmez ismi olan Savaş, son haftalarda ortaya koyduğu performansla tam not alıyor. Orta alanda takımın vazgeçilmezi olan tecrübeli futbolcu, Denizli’de attığı son dakika golüyle Manisaspor’u hayata döndürdü.

FORMASI İÇİN HER ŞEYİNİ VERİYOR

Şu anda takımın en formda oyuncusu olarak dikkat çeken ve son haftalardaki formuyla yükselişe geçen Savaş Yılmaz, forması için her şeyini veren bir oyuncu profilinde. Bu sezon sadece Eskişehirspor maçında hastalığından ötürü takımdaki yerini alamayan Savaş, tüm maçlarda banko oynadı. 11 maçta 1 gol kaydedip 970 dakika süre alırken, taraftarların da sevgilisi oldu. Savaş, geçen sezon da şampiyonluğa önemli katkı koymuş, 31 maçta 1 gol kaydetmişti.

“TARAFTARLARIMIZA ARMAĞAN OLSUN”

Denizli deplasmanında galibiyeti taraftarlara hediye eden Savaş Yılmaz, “Taraftarımızın desteği bize güç verdi. Biz böyle inandığımız sürece önümüzde kimse duramaz. Artık her maç bir final havasında geçecek. Antep maçında kazanıp Denizli galibiyetini anlamlı hale getirmek istiyoruz. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Çıkışımızı sürdüreceğiz” dedi.
 
 

 
Editör: TE Bilişim