Manisaspor’da her gün ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Son olaylar ise sağlık ekibinde yaşandı. Yıllardır Manisaspor’da büyük bir özveriyle çalışan kulüp doktoru Cengizhan Özgürbüz aylardır maaş alamaması nedeniyle görevini bıraktı. Masör ekibinden Aykut Taşdemir ve malzemeci Fesih Erdoğan da ayrılık kararı aldılar.

MANİSASPOR’UN BU KEZ DE SAĞLIĞI BOZULDU
Hemen hemen her gün aksiyon filmlerini aratmayacak olayların yaşandığı Manisaspor’da bu kez de sağlık ekibinde büyük bir rezalet yaşandı. Yıllardır Manisaspor’da büyük bir özveriyle çalışan kulüp doktoru Cengizhan Özgürbüz, uzun süredir maaş alamamasına rağmen görevine devam ediyordu. Ancak son günlerde takım içinde yaşanan birçok olumsuz olaylardan etkilenen Özgürbüz, yıllardır sürdürdüğü görevini bıraktı

SİZ MANİSA’YA OTOBÜSLE DÖNÜN
Manisaspor’da kulüp doktoru Cengizhan Özgürbüz’ün görevini bırakmasının ardından masör Aykut Taşdemir ve malzemeci Fesih Erdoğan da Manisaspor’dan ayrıldılar. Bu iki isim görevlerini bırakma kararlarını Mersin deplasmanı dönüşünde aldılar. Manisaspor yönetimi Mersin maçının ardından takımla birlikte uçakla Manisa’ya dönüş yaptılar. Yönetim bu iki isme, “ Siz Manisa’ya otobüsle dönün” dedi. Bu karara oldukça kızan Taşdemir ve Erdoğan’ın, “Zaten maaş almadan çalışıyoruz. Bir de bu şekilde adeta hayvan muamelesi görüyoruz” dedikleri öğrenildi Manisaspor’da şu anda sağlık ekibinde fiziyoterapist İhsan Başbelen ve masörlerden Murat Yamaç’ın görevine devam ettikleri belirtildi.

 
Editör: TE Bilişim