Başkan Abdullah Mergen, Manisaspor’un her yönden yıpratılmak istendiğini belirterek, “Şimdi de Manisaspor düşmanı ve onlara yakın olan basın kuruluşları tarafından 2011-2012 sezonunun devre arasında transfer edilen Sırp oyuncu Nemanja Vucicevic'in avukatına olan borç gerekçesiyle FIFA'dan TFF'ye gelen tebligat ile Manisaspor'a transfer yasağı geldiği ve bu borç kapanmadan Manisaspor 'un transfer yapamayacağı haberleriyle kaos ortamı oluşturulmaya çalışılmaktadır.” dedi. 

Manisaspor’un mevcut yönetim kurulunun geçmiş yönetimlerden gelen borçları ödemeye devam ettiğini ifade eden Mergen, “FIFA ve TFF aracılığıyla Manisaspor'a herhangi bir tebligat ve transfer yasağı gelmemiştir. Geçmiş yönetimlerden gelen borçlar arasında yer alan, Nemanja Vucicevic'in avukatının borcu ödenmiş olup, Manisaspor’un transfer yasağı gibi bir durumdan mağdur olması söz konusu olmamıştır.” diye konuştu. 

Sözlerinin devamında kendisi üzerinden Manisaspor’un yıpratılmaya çalışıldığını yineleyen Mergen, “Futbolda artık yönetimler, kulüplere ellerini kollarını sallayarak transfer yapamayacaklar. TFF’nin yeni yaptırımlarıyla birlikte birçok kulübün transfer yasağıyla karşı karşıya gelebilmesi de mümkün. Birçok kulübün böyle bir durumla karşı karşıya gelebileceği durumun söz konusu olduğu ortamda maksatlı çevreler tarafından yapılan ve her şeyin sonuymuş gibi gösterilen bu haberlerle amaç; Manisaspor’un geleceğine darbe vurmaya çalışmaktır.” dedi.

Editör: TE Bilişim