Sırbistan’ın en köklü ekiplerinden Kızılyıldız’da yaşanan maddi sorunlar nedeniyle Manisaspor’un transfer teklifini kabul eden Nenad Milijas, Manisaspor’a haber göndererek kendisine Mikic’in yanında ev bakılmasını istedi. Yönetim, deneyimli orta saha oyuncusunun Manisa’ya gelmesi için her türlü hazırlığı yaparken, Nenad’a kiralık ev bakıyor.

“ŞEHRE BÜYÜK BİR HEYECAN KATACAK”

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, “Nenad Milijas için geri sayımdayız. 17 Ağustos’ta kulübünün de dahil olacağı üçlü bir protokol imzalayacağız. Büyük bir aksilik olmazsa Nenad, 24 Ağustos’ta Manisa’da olacak. Kendisine ev bile bakıyoruz. Mikic’in kaldığı evininin yakınında bir ev bakıyoruz. Evindeki eşyasına kadar her türlü hazırlığımızı yapıyoruz. Nenad bu şehre büyük bir hava katacak” dedi.

VOJVODİNA MAÇINI OYNADIKTAN SONRA…

Sırbistan Süper Lig’i başlarken, Nenad Milijas Radnicki Nis maçında 44 ve 45. dakikalarda attığı gollerle takımının 2-0’lık galibiyetinde büyük rol oynamıştı. Nenad ikinci golü, frikikten ağlara göndermişti. Deneyimli yıldız, 16 Ağustos’ta Jagodina ve 23 Ağustos’ta oynanacak Vojvodina maçını oynadıktan sonra Kızılyıldız takımıyla yollarını ayırmış olacak.

KARTEPE KAMPI’NDA BÜYÜK ŞANSIZLIK

Öte yandan Manisaspor’un Kartepe kampı devam ederken, Çanakkale Dardanelspor’dan kadroya dahil edilen Hakan Barış’ın akşam gerçekleştirilen antrenmanda, topa vuruş yapacağı bir pozisyonda kolunun üstüne düşmesi nedeniyle sol kolunda çift ön kol kırığı meydana geldi. Sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi gerçekleştirilen futbolcunun özel bir hastanede kolu alçıya alındı. Hakan Barış’ın ne zaman çalışmalara başlayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

İKİ OYUNCU KİRALIK OLARAK VERİLDİ

Manisaspor’da Oğuzhan Yıldırım’ın Spor Toto 3. Lig ekibi Balçova Belediyespor’a ve Ramazan Beydili’nin de Spor Toto 3. Lig ekibi Çine Madranspor’a 2014-2015 sezonu geçici transferleri (kiralık) konusunda anlaşmaya varıldı. Sportif Direktör Erman Güracar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Oğuzhan ve Ramazan’ı maç tecrübesi kazanması için kiralık verdiklerini belirterek, “Bu girişimin futbolcularımızın gelişimine katkı sağlayacağını inanıyor ve kendilerine yeni süreçte başarılar diliyoruz.” diye konuştu. Galatasaray’dan kiralık olarak kadroya dahil edilen Oğuzhan Kayar ise Kartepe kampına katıldı.

Editör: TE Bilişim