EVDE DEPLASMAN YAŞADIK

Manisaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Zonguldak Kömürspor ile oynadığı maçı adeta boş tribünler önünde oynadı. Ligde çok zor günler geçiren Siyah-Beyazlılar, biraz olsun morale ihtiyacı olduğu karşılaşmada taraftarlarının ilgisizliğiyle şok yaşadı.

500 KİŞİYE 50 KİŞİ

Zonguldak Kömürsporlu taraftarlar ise maça büyük ilgi gösterdi. Maça akın eden konuk ekibin taraftarları 500 kişilik grupla deplasman tribününde hiç susmadan takımlarına destek verdi. Manisaspor’u ise 50 dolayında taraftar destekledi. Zonguldaklı taraftarlar, maçın son anlarında “Manisa kümeye” diye tezahürat yaptı.

HASILAT ZONGULDAK’TAN

Yönetim, naklen yayın olmasına rağmen bu maçta bilet fiyatlarında indirime gitmedi. Bilet fiyatlarını; Kale arkası ve Tarzan tribünü 10, kapalı 20, VIP 30 TL olarak satışa sunan yönetim, hasılatın büyük bölümünü Zonguldaklı taraftarlardan elde etti. Bilet fiyatlarının yüksekliği, karşılaşmanın a spor’dan naklen yayınlanması ve taraftarların ligin dibine demir atmış Manisaspor’a inanmaması, tribünlerin tamamen boş olmasına sebep oldu.

Editör: TE Bilişim