MANİSASPOR’DAN ÇERÇİ’YE FORMALI TEŞEKKÜR
 
Manisaspor Başkanı Bülent Baygeldi, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye Manisaspor’a verdiği destekler nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Çerçi’ye Manisaspor’un forması hediye edildi.
 
Yunusemre Belediyesi’nde gerçekleyen ziyarete Başkan Baygeldi’nin yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Muhsin Seven ve Murat Emgener de katıldı. Geçtiğimiz günlerde 500 adet kombine bilet alan Çerçi’ye destekleri nedeniyle teşekkür eden Baygeldi, “Manisaspor’un mevcut durumunda her zaman yanımızda olduğunu hissettiren ve Manisaspor’un yeniden ayağa kalkması noktasında bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kulüple ilgili bir ihtiyacımız olduğu zaman kendisi bizlere her türlü desteği veriyor. Bundan sonraki süreçte de yanımızda olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı. 
MANİSASPOR HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİ”
Kulüp Başkanı Baygeldi ve yönetim kurulu üyelerimizin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ise, “Manisaspor hepimizin ortak değeri. Bu değeri yaşatmamız gerekiyor. Yeni yönetimin çalışmalarını yakından takip ediyorum. İnşallah taraftarı olduğumuz Manisaspor, özlediğimiz günlere en kısa zamanda dönecektir. Bizde imkânlarımız dâhilinde her zaman Manisaspor’un yanında olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
 
 
Editör: TE Bilişim