ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’da kelimenin tam anlamıyla ‘sol bek fiyaskosu’ yaşanıyor. Yönetimin sezon başında yaptığı transfer hatalarının bedeli ağır olurken, Samsunspor maçına takımın sol beksiz çıkması bu konuda yapılan hataları tekrar gündeme getirdi.

SÜLEYMAN’IN SAKATLIK DERDİ…

Kartepe kampının büyük bir bölümünü sakatlığı nedeniyle idman yapmadan geçiren Manisa’daki idmanlarda da tam anlamıyla takımla birlikte çalışmalara katılamayan Süleyman Çelikyurt’un Samsunspor maçından önce de sakatlığı nedeniyle idmanı yarıda bıraktığı öğrenildi. Eskiden kalma sakatlığı sürekli nüks eden tecrübeli oyuncu, Samsunspor maçı kadrosuna alınamadı.

CANBERK’LE SIRPLAR ARASINDA…

Yaptığı büyük hatalarla eleştiri oklarının hedefinde olan Canberk Dilaver de Samsun maçı kadrosunda yoktu. Genç oyuncunun, Akhisar Belediyespor ile kupa maçında Nenad Milijas ile saha içinde tartıştığı, tartışmanın giderek büyüdüğü, Kaptan Mikic’in de dahil olmasıyla tartışmanın maçtan sonra soyunma odasına yansıdığı iddia edildi. Bu nedenle teknik heyete takımda mutsuz olduğunu ileten Canberk’in kafasını toparlaması için bu maçın kadrosuna alınmadığı iddia ediliyor.

Editör: TE Bilişim