Grandmedical Manisaspor’da 18 Şubat’ta göreve gelen Gökay Budak başkanlığındaki yeni yönetim, şu ana kadar maddi anlamda camiaya vaat ettiği projeleri gerçekleştiremezken, “futbolculara ve teknik heyete para vermeden sezon sonunu getirmek” projesinde ise adım adım hedefine ulaşıyor.

ÖNCE TAŞKIN SONRA YABANCILAR

Göreve geldiği günden bu yana takımın her zaman arkasında duran ve maddi anlamda gerekenin yapılması için sürekli yönetime telkinlerde bulunan teknik direktör Taner Taşkın’la ilk olarak yollar ayrılırken, yabancılardan Bakaki de kesin olarak takımdan ayrıldı. Son olarak Perovic, eşyalarının bir kısmını toplayıp Sırbistan’a giderken, Mikic ve Billal Sebaihi’nin de önümüzdeki günlerde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

GURBETÇİLERDEN TİMUR VE UĞUR DA GİDİYOR

Öte yandan yabancıların ardından gurbetçi oyuncuların da takımdan ayrılacağı kaydedildi. Timur Karagülmez ve Uğur Pamuk’un, oluşturan ortam nedeniyle ayrılmak istediklerini teknik direktör Aytekin Viduşlu ile yönetime ilettikleri ileri sürüldü.

KALAN 8 MAÇ TAMAMEN U21 AĞIRLIKLI OLACAK

Takımın başına U21 takımı teknik sorumlusu Aytekin Viduşlu’yu getiren yönetim, tamamen U21 ağırlıklı bir kadro ile sezon sonunu getirmeye çalışacak. Ayrıca altyapıdan da birçok ismin profesyonel yapılması için girişimler başlatılırken, bundan böyle takımda, “paranın ve primin p’si” konuşulmayacak.

(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim