İstek, hırs, mücadele, tempo ve takım disiplini… Bu saydıklarımızın tamamı Antep deplasmanının büyük bir bölümünde gerçekleşti. Siyah-Beyazlılar, oynadıkları futbolla kendilerine yakışanı yaptılar.

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek 13. sıraya kadar yükseldi. Puanını 10’a çıkararak düşme hattından 6 hafta sonra çıkmayı başaran Siyah-Beyazlılar’ın maça oldukça iyi hazırlandığı kaydedildi. Cumartesi sabahı ilk uçak seferinin iptal olmasıyla aktarmalı uçakla saatler sonra Antep’e varabilen Tarzan, tüm bu olumsuzluklara rağmen maça hem fiziksel, hem taktik, hem mental anlamda iyi hazırlandı.

“PARA VE PUAN KAYBETTİNİZ AMA…”

Karşılaşmadan önce Teknik Direktör Taner Taşkın’ın futbolculara önemli mesajlar verdiği öğrenildi. Taşkın’ın yapılan toplantıda “İçinde bulunduğunuz ortamdan hiçbiriniz memnun değilsiniz. İkinci sınıf oyuncu muamelesi görüyorsunuz. Para kaybettiniz, puan kaybettiniz artık onurunuzu kaybetmeyin. Onurumuzu kaybetmeden derhal toparlanmalıyız” dediği belirtildi. Futbolcuların bu sözlerden sonra maça ekstra motive olması, alınan üç puanda etkili rol oynadı. Öte yandan Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen de ilk iki haftada alınan mağlubiyetlerin ardından takımın şahsiyetsiz futbol oynadığına vurgu yapmıştı.

Editör: TE Bilişim