SÜLEYMAN KADRO DIŞI!..

Özkasap ve Tunay’ın görevine son

Başkan Mergen, “Süleyman’ı kadro dışı bıraktık. Ayrıca personel sayısında küçülmeye gittik. Bu doğrultuda altyapıda görev alan Mümin Özkasap ve Aydoğan Tunay ile de yollarımızı ayırdık” dedi

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’da Ümit Yasin Arslan, Kenan Aslanoğlu’nun ardından Süleyman Çelikyurt’da kadro dışı bırakıldı. Yönetim Kurulu’nun almış olduğu karar doğrultusunda Süleyman’ı kadro dışı bıraktıklarını belirten Başkan Abdullah Mergen, oyuncunun geldiği günden beri takıma verim sağlayamamasından ötürü bu kararı aldıklarını söyledi. Manisaspor’u hak edecek, bu camianın ağırlığını hissedecek oyuncularla yola devam edeceklerinin altını çizen Mergen, “Süleyman, geldiği günden beri sürekli sakatlık bahaneleri uydurdu. Bunun yanı sıra idmanlara da düzenli olarak çıkmadı. Antalyaspor maçında da kendisine verilen şansı kullanamadı. Performansından memnun değiliz. Bu nedenle oyuncumuzu süresiz olarak kadro dışı bırakma kararı aldık. Bu takımda herkes, öncelikle mücadele ettiği takım arkadaşlarına saygılı olmak zorunda. Formasının hakkını verenlerle yola devam edeceğiz” dedi. Mergen, kadro dışı kalan bir diğer oyuncu Ümit Yasin’le özel bir görüşme yaptıktan sonra son kararlarını vereceklerini de sözlerine ekledi.

MÜMİN ÖZKASAP VE AYDOĞAN TUNAY GÖNDERİLDİ

Öte yandan Manisaspor’da flaş bir karara daha imza atıldı. Yıllardır altyapıda görev alan Mümin Özkasap ile Aydoğan Tunay ile yolların ayrıldığı açıklandı. Mali sorunlardan ötürü böyle bir karar aldıklarını ifade eden Başkan Mergen, “Kulübün gelir gider yapısı, bu kadar çok personeli çalıştırmaya şimdilik müsait değil. Bu doğrultuda ilk olarak altyapıda görev alan Mümin Özkasap ile Aydoğan Tünay ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Bu küçülmeyi yapmak zorundayız. Çünkü hiçbir geliri olmayan ve üzerine 60 milyon borcu olan bir kulübüz. 11-12 personelle daha yolları ayıracağız. Sürdürülebilir bir kulüp olmamız açısından bundan sonra bir kişi birden fazla işi yapacak”

Editör: TE Bilişim