TARAFTAR VETO EDİNCE ÖZÜR DİLEDİ

Manisaspor’da Karşıyaka’dan Tayfun Cora ile prensip anlaşmasına varılması taraftarları isyan ettirdi. Geçen sezon Karşıyaka ile oynanan maç bitiminin ardından olayların çıkma sebebinin Karşıyakalı Tayfun Cora olduğuna dikkat çeken Manisasporlu taraftarlar, bu oyuncunun taraftara yönelik yaptığı hareketin altını çizerek, yönetime bu yanlıştan dönmesi yönünde uyarıda bulundu. Soyunma odasına gittiği sırada kapalı tribünde bulunan taraftarlara cinsel organını işaret eden Cora’nın bu hareketi üzerine taraftarlar tepki göstermiş ve ortalık karışmıştı. Taraftarlar sosyal medyada olası transfere büyük tepki gösterdi. Taraftarların yaptığı yorumlardan bazıları şöyle;

İŞTE TEPKİLERDEN BAZILARI

Hayrettin Koyuncu: Bize hareket çeken adamın ne işi var Manisaspor’da?

Öner Karadağ: Geçen sezon evimizdeki Karsıyaka maçında tribünlere bu hareketi çeken, maç boyunca taraftarı tahrik eden bu futbolcuyu mu aldık Sayın MANİSASPORUMUZUN BAŞKANI?

Ali Sercan Dirlikli: Tayfun Cora bu takıma gelmeyecek. Getirin bak ne oluyor?

Timur Saraç: Gerekirse ben çıkar oynarım, küme düşeriz ama gelmesin.

Sercan Akarsu: Gerekirse düşelim ama bu kadar DÜŞMEYELİM!.. Taraftara ahlaksızca hareketlerde bulunan birisini yönetim yakıştırabilip de şanlı stadımıza çıkartabilecek mi?

Hasan Demir: Kaç yıllık kulübün tarihine kara leke olarak geçecek bu transfere karşıyız. Alt yapıdan al gerekirse amatörden al oynat.

Burak Kara: Kulüpte taraftar-yönetici ilişkisi kalmamış.

Oğuzhan İnce: Bence gelmesin, karakter sahibi bir takımız.

Hidayet Şengel: Ne kadar iyi olursa olsun İSTEMİYORUZ!..

Emre Güven: KSK’li Tayfun Cora’yı istemiyoruz.

Anıl Taşoğlu: Gelmesin!.. Bize yaptığını unutmadık.

Ali Rıza Doğan: Pırıl pırıl gençler var. Onlar oynasın daha iyi.

Hasan Er Kesici: Biz bu adamı takımda görmek is-te-mi-yo-ruz

KSK’DE PSİKOLOJİK SORUNLAR YAŞAMIŞ

Geçen sezon da Manisaspor ile anlaştıktan sonra Karşıyaka’nın yolunu tutan Tayfun Cora’nın Karşıyaka’da psikolojik sorunlar yaşadığı ortaya çıktı. Dönemin teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Samsunspor karşısında 1-0 öndeyken sakatlık gerekçesiyle, değişiklik tabelasını bile beklemeden oyundan çıkan Tayfun Cora’yı sildiğini açıklamıştı. "Tayfun benzer bir hareketi önde olduğumuz Adana Demirspor deplasmanında da yaptı" diyen Karafırtınalar, "Trabzonspor'da oynarken geçirdiği ağır sakatlık psikolojisini etkilemiş. Arka adalesindeki ağrıyı bahane edip yürüyerek çıktı. Takım arkadaşının hazır olmasını bile beklemedi. Artık kadromda yer bulamaz" demişti. Manisaspor’un bu nedenle psikolojik sorunları göz önüne olarak Cora’yı Kartepe’de deneyeceği öğrenildi.

MANİSASPOR CAMİASINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Tayfun Cora, siyah beyazlı ekibin Kartepe kampına katılırken, geçen sezon yaşanan bir olay yüzünden taraftarların tepki gösterdiği tecrübeli oyuncu, tüm camiadan özür diledi. Manisaspor-Karşıyaka maçında tribünlere el, kol işareti yaptığı için tepkilere hedef olan Tayfun, "Bir anlık bir olaydı. Keşke yaşanmasaydı. Eğer Manisaspor'da kalıcı olursam, sezon içinde sergileyeceğim futbolla kendimi affettireceğimden kimsenin kuşkusu olmasın" dedi. Tayfun'un yaklaşımını son derece olumlu ve uygar bulduğunu söyleyen teknik direktör Tahir Karapınar ise, "Herkes gibi futbolcu da hata yapabilir. Ancak gönlü büyük taraftarımızın bu hatayı affedeceğine ben inanıyorum. Hiçbir şey talep etmeden gelip kampa katılması ve yeniden kendisini kanıtlama arzusu beni umutlandırdı. Yine de transferiyle ilgili kesin kararı kamp sonunda vereceğim" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim