Nenad Milijas ve Tidiane Sane transferlerinin resmileşmesini bekleyen Manisasporlu taraftarlara iki transfer haberi daha geldi. Eskişehirspor’un istediği 20 yaşındaki ön libero Hakan Barış ile Fenerbahçe’den 21 yaşındaki Gökhan Sazdağı yeni sezonda Manisaspor forması giyecek.

GÜRACAR: “İKİ OYUNCU İLE ANLAŞTIK”

Manisaspor Sportif Direktörü Erman Güracar, genç ve gelecek vaat eden iki isimle anlaşmaya vardıklarını belirterek, “Eskişehirspor’un istediği Hakan Barış’la tesislerde bir araya geldik ve her konuda anlaşma sağladık. Ayrıca daha önce söz kesip de transferini askıya aldığımız Gökhan Sazdağı’nda da önemli bir mesafe aldık. Fenerbahçe ile sorunları çözdük sayılır. Bu oyuncunun da transferi büyük oranda bitti. Tidiane Sane’nin de transferini resmileştireceğiz. Nenad Milijas için hala beklemedeyiz” dedi.

TEVFİK ALTINDAĞ DENENİYOR

Öte yandan Manisaspor, 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Tevfik Altındağ’ı denemeye aldı. Geçen sezonu Eyüpspor’da geçiren Tevfik, Ankaragücü, Kocaelispor ve Sivasspor takımlarında oynadı. Tevfik, Kartepe kampına götürülecek, beğenilmesi halinde kadroya dahil edilecek.

AYDIN 1923 İLE HAZIRLIK MAÇI!..

Manisaspor, yeni sezon hazırlıklarındaki üçüncü hazırlık maçında Spor Toto 2. Lig ekibi Aydın 1923 ile karşı karşıya gelecek. 7 Ağustos Perşembe günü Manisa Büyükşehir Belediyesi Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde oynanacak karşılaşma 18:00’de başlayacak. Karşılaşmayı taraftarlar, ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Editör: TE Bilişim