Yeni sezon öncesinde kongreye gitmeye hazırlanan ve 7 futbolcusunun sözleşmesi sona eren Grandmedical Manisaspor’da sözleşmesi devam eden oyunculardan Asım Hamzaçebi, flaş bir hamle yaparak, takımdan ayrıldı.

GELECEK VAAT EDEN GENÇ OYUNCUYU BİLE TUTAMADILAR

Sözleşmesi asgari ücret üzerinden olan genç futbolcu, sezon başından bu yana alacaklarını alamadığını öne sürerek, tek taraflı fesih işlemi gerçekleştirdi. Yönetimin, Asım’ı tutmak için somut bir hamle yapamadığı öğrenildi. Serbest kalan Asım’ın kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı kaydedildi.

YABANCILAR VE TECRÜBELİLERDEN SONRA SIRA GENÇLERE GELDİ

Manisaspor’da son kongreden bu yana ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor. Maddi sorunlara çare bulamayan mevcut yönetim, yabancılar ve tecrübelileri takımda tutamadıktan sonra takımı tamamen zoraki olarak gençleştirmişti. Ancak altyapıdan yetişen Asım’ın da ayrılmasıyla birlikte genç oyuncuların da ayrılık süreci başlamış oldu. Takımda satılması beklenen isimlerden biri olan ve en çok süre alan oyuncuların başında gelen Asım Hamzaçebi’nin sözleşmesi 2019 yılına kadar devam ediyordu.
(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim