Süper Lig’de 2011-2012 sezonuydu. Manisaspor, 30. Haftada Mersin engelini 2-0’la aşmış, Beşiktaş deplasmanına umutlu bakmıştı. Ancak uzun süredir devam eden parasal sorun nedeniyle futbolcular idmana çıkmama kararı almış, o takım kalan tüm maçlarını farklı skorlarla kaybederek Süper Lig’e veda etmişti. Olan da Manisaspor’a olmuştu. Şimdi ciddi parasal kriz yaşandığı ile ilgili iddialar var. Geçmişin acı tecrübeleri önümüzdeyken bu sorunları el birliğiyle aşmalıyız.

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor PTT 1. Lig’de çok kritik bir dönemece girdi. Bu saatten sonra yapılacak en ufak bir hata kulübün geleceğini doğrudan etkileyecek. Geçen hafta Orduspor engelini rahat aşan Siyah-Beyazlılar, bu hafta sonu konuk edeceği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında hayati derecede bir maça çıkacak. Ancak Manisaspor’un maça hazırlandığı bu dönemde futbolcuların iki aydır maaş alamadığı yönündeki iddialar camiada konuşulmaya başlandı.

ANKARA TEMASLARI MEYVESİNİ VERMELİ

Manisaspor’da parasal problem olduğu bir gerçek. Ancak bu problemin boyutu giderek artmamalı ve takıma yansıtılmamalı. Başkan Abdullah Mergen, geçtiğimiz hafta acil kaynak arayışına girmiş, Ankara’da bir dizi temaslarda bulunmuştu. Bir yandan geçen sezon ki takımdan futbolcuların alacakları, bir yandan da mevcut takımın prim ve maaş sorunu var. Mergen’in Başkent temaslarından meyveleri alması gerekir ki kalan 9 maçta bunun takıma etkisi olumlu olsun. Kaldı ki en yakın rakibimiz Bucaspor’un galibiyet primlerine rekor primler belirlediği bir süreçte!..

BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ YAŞANANLARI UNUTMADIK

Spor Toto Süper Lig’den düştüğümüz sezon yaşananlar, dün gibi aklımızda. Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle büyük moral bulup kalan 4 maça umutlu bir giriş yapmıştık. Ancak futbolculara uzun süredir yapılmayan ödemeler, Manisaspor’un geleceğine büyük bir zarar verdi. Futbolcular idmana çıkmadı, hiç taktik çalışmadan Beşiktaş deplasmanına gidip sahadan 4-1 yenik ayrıldı. Daha sonra Sivas yenilgisiyle ligin bitimine iki hafa kala küme düşmeyi garantilemiştik. Şimdi biz de diyoruz ki “Bir

kez daha parasal problemlerin verdiği etkiyle tarihimize kara bir leke sürülmesin. Böylesine zor dönemde herkes üzerine düşeni yapsın. Olan yine Manisaspor’a olmasın!”

Editör: TE Bilişim