Manisaspor’a zorlu Alanyaspor randevusu öncesinde taraftarlardan destek geldi. 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı ve yönetim kurulu üyeleri, önceki akşam Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda yapılan idmanı ziyaret ederek Manisaspor’a moral verdi. Başkan Çakıcı, takım kaptanı Nikola Mikic’e çiçek takdim ederek yeni sezonda başarılar diledi.

“SAVAŞIN BİZE YETER!..”

Çakıcı ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, “Ruhunu ortaya koyan bir takım olduktan sonra biz sonuna kadar arkanızdayız. Biz böyle bir takımı sahada görürsek mağlubiyetlerin önemi olmaz. Elbette başarı herkes ister. Biz taraftarlar olarak çıtayı hep yüksekte tuttuk. Bundan önceki senelerde bu takım zirvelere oynadı. Bu sezon da buna benzer başarı süreci bekliyoruz. Sonuna kadar arkanızdayız. Bir yandan da sizlere karşı kendimizi mahcup hissediyoruz. Bu sezon sizinle pek ilgilenemedik. Bunun telafisini yapacağız. Buraya daha kalabalık gelmek isterdik. 19 Mayıs Stadyumu’nda idman yapıldığı haberini geç aldık. Biz tesislere organizasyon hazırlığı yapıyorduk. İlerleyen günlerde daha kalabalık moral ziyaretleri yapacağız. Bu şehirde maça gitmeyi eziyet sayan insanlar var. Hep birlikte onları da aramıza katıp tribünleri dolduracağımıza inanıyoruz” dedi.

KARAPINAR: “BU SEZON DESTEĞE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR”

Teknik Direktör Tahir Karapınar da dernek yönetimine ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, bu sezon desteğe eskisinden daha fazla ihtiyaçları olduğunu söyledi. Sakatlıklardan dolayı büyük sıkıntılarla lige giriş yapacaklarının altını çizen Karapınar, “Burada futbol da oynadım. Ben biraz daha taraftar desteği bekliyorum. Hele ki bu haftaki Alanyaspor maçında destek bekliyoruz. Çok genç bir takımız. Sahada son ana kadar koşan, mücadele eden bir takım göreceksiniz. Bundan şüpheniz olmasın” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim